Megszépült a templom előtti tér Petőfitelepen + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

petofitelep_templom04_gs

Immár nem Petőfitelep szégyene a Fő téren a templom előtti tér, az elhanyagolt gazos területet Varga Róbert, a Fidesz-KDNP-L.É.T. önkormányzati képviselőjelöltje újította meg.

Ahogy beszámoltunk róla, Varga Róbert a Jézus Szíve templom előtti tér megújítását vállalta munkatársaival, azt szerette volna megmutatni, hogy szemléletváltással, és mindössze egy kis odafigyeléssel sokkal szebbé tehető környezetünk.

Petőfitelep egyetlen találkozási helye a Fő tér, ahol a Jézus Szíve templom áll 1935 óta. „A közösség szimbóluma ez a templom és környéke, de bármerre néz az ember, csak töredezett járdákat, kiszáradt virágokat és gaztengert lát. Szégyen, hogy itt minden lepusztult, látszik, hogy ennek a területnek nincsen igazi gazdája” – magyarázta Varga Róbert, a 12-es körzet Fidesz-KDNP és L.É.T. Egyesület által támogatott önkormányzati képviselőjelöltje. Portálunk kérdésére elmondta, nem kampányakció részéről a terület rendbetétele, meg szerette volna mutatni a környékbelieknek, hogy közvetlen környezetünkben egy kis odafigyeléssel milyen látványos eredményeket lehet elérni.

Ha meg szeretné nézni, milyen volt a templom előtti tér, kattintson IDE.

no images were found

Előző sztori

Labdarúgás: hatpontosok csatája Sándorfalván

Következő sztori

200 különleges tudástárral vár a Somogyi-könyvtár kiállítása