Írjon nekünk

Sport

Labdarúgás: lebombázta a SZEOL a Baját

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

szeol_misleny_14_09_06_dlusztus_mj

Nehezen törték fel a hazai reteszt a szegediek, ám utána beindult a gólgyártás, a kék-fekete ágyúzásokkal szemben tehetetlennek bizonyult a bajai portás: fontos három pont a zsákban!

Baja, 100 néző
2014. szeptember 27., 16.00
Bajai Labdarúgó SE
SZEOL SC
A meccs véget ért.

játékvezető: Sipos Katalin • asszisztens: Éles András, Legeza László.
0
4

NB III Közép csoport 7. forduló:

Bajai Labdarúgó SE – SZEOL SC 0-4 (0-1).
Baja, 100 néző. Vezette: Sipos Katalin (Éles András, Legeza László)
Baja: Orbán – Turi, Knap, István, Illés, Princz, Tóth (Kiss 61′), Szabó (Pump 61′), Sibinger (Fehérvári 59′), Orsós, Harnos. Vezetőedző: Evanics Zoltán.
SZEOL: Dongó – Kormányos, Dlusztus, Forró, Bjedov, Grünvald, Ngalle (Zámbó 75′), Puskás, Faragó, Bata (Busa 72′), Beretka (Mihálffy 85′). Vezetőedző: Tóth Ákos.
Gól: J. Ngalle (41′), Puskás Cs. (47′), Bata Cs. (53′, 70′)
Sárga lap: Illés D. (46′), Harnos Z. (78′), illetve Forró A. (38′)

Tóth Ákos: “Az első félidő végén szinte a semmiből rúgtunk egy bombagólt egy szép átlövésből, aztán megtanultunk focizni. Addig gyakorlatilag nem történt semmi… A második felvonásban már nemcsak szépen, de eredményesen is játszottunk. Reméljük, ez a tudás a jövő héten is folytatódik!”

Online közvetítésünk:

VÉGE!

92′
Zámbó felvágása után jobb a békesség alapon harsant a hármas sípszó. Gyönyörű gólokat szerezve magabiztosan verte a SZEOL a Baját, ezzel a szegedi együttes megszerezte harmadik győzelmét az NB III Közép csoportban.
92′
Puskás végzett el szabadrúgást oldalról, Dlusztus elől felszabadítottak, majd Zámbót vágták fel brutálisan 20 méterre a kaputól.
90′
Komoly lest engedett el az asszisztens, Dongó lábbal előrevetődve mégis tisztázni tudott a bajai támadó elől, így nem jött össze a szépítés.
85′
A harmadik szegedi csere: Mihálffy érkezett a hajrára, Beretka kapott pihenőt.
83′
Újabb szegedi helyzeteket jegyezhettünk fel. Előbb a tizenhatos oldalvonalánál végeztek el szabadrúgást a mieink, a cseles kombináció végén Busa Bence 16 méterről lőtt, nem sokkal a bal kapufa mellé. Rögtön ezután jött az újabb akció, körbeadogatták a labdát a SZEOL játékosai, a bajaiak csak nyomozták, többen is lőhettek vonal, végül Grünvald vállalta 16 méterről, kicsivel fölé.
78′
Labdaelrúgásért bajai sárga lap. A hazaiak már a végét várják, a mieink pedig büszkék lehetnek a mai teljesítményükre, az elején nehezen indult ugyan be a gépezet, de aztán már nem ismert tréfát Tóth Ákos csapata.
75′
Ngalle le, Zámbó be a szegedieknél.
72′
A kétgólos Batát Busa Bence váltotta.
69′
GÓÓÓL 0-4! Puskás hosszú ívelésével Kormányos robogott, Beretkához játszott, aki az alapvonalig cselezte magát, pontos beadását Bata Csongor 10 méterről vágta a jobb felsőbe. Nagyon egyoldalúvá vált a találkozó, de emiatt nem bánkódunk.
66′
Faragó Bence került helyzetbe Kormányos passza után, átpörgette a kapuson, egy visszafutó védő a gólvonalról ollózta ki a bogyót, majd 17 méterről Ngalle tüzelt, ezt bravúrral mentette Orbán kapus.
65′
Taktikai faultokkal tördelik a szegediek játékát a bajaiak, akik erejéből továbbra is csak a védekezésre futja. Kettős cserét is végrehajtottak a fáradó hazaiak, Kiss Tibor és Pump Szabolcs a pályán.
59′
Fehérvári érkezett Sibinger helyére a hazaiaknál.
58′
Hatalmas tűzijáték a bajai kapu előtt. Előbb Grünvald lőtt bal külsővel a tizenhatos sarkáról, a kapus a levegőben öklözve ütötte ki a lasztit, majd Ngalle az ismétlésből 18-ról Szabó Szilárdot találta telibe, akit ápolni is kellett. Nem sokkal ezután Grünvald nyargalt előre a bal oldalon, beadására Faragó érkezett, akit két kézzel löktek, ám elmaradt a büntető.
53′
GÓÓÓL 0-3! Ha egy üzlet beindul! Ngalle ugratta ki Bata Csongort, aki átvette a labdát, majd 16 méterről helyezett a bajai kapuba.
51′
Puskás indította a jobb oldalon Kormányost, kinek lapos beadását Faragó elől mentették a hazaiak.
50′
Nagy vehemenciával esett ellenfelének a szegedi gárda. Ngalle tört be a tizenhatoson belülre, azonnal lőtt is, a kapus ezúttal a helyén volt.
47′
GÓÓÓL 0-2! Egy bajai fault után előnyszabályt reklamáltunk, a játékvezető lefújta az esetet, de jól jártunk vele: Puskás Csaba 30 méteres szabadrúgása pókhálózta ki a jobb felsőt.
46′
A Szeged kezdte a második félidőt.

SZÜNET!

45′
Egyetlen másodpercet sem hosszabbított Sipos Katalin sporttárs, vége az első játékrésznek. Nehezen törte fel a bajai reteszt a Szeged, de a félidő végére szerencsére megszületett az oly fontos találat.
41′
GÓÓÓL 0-1! Na végre, megtört a jég! Bata kevergetett a bal oldalon, beadását Beretka elől kifejelték a bajaiak, éppen Joseph Ngalléhoz, aki nem teketóriázott, 27 méterről elemi erővel bombázott a jobb felsőbe. Orbán ezt nem védhette. Ha nem sikerült akcióból, megvan a gól átlövésből!
38′
Forró Attila kapott sárgát, miután a középkörben lerántotta ellenfelét.
37′
Kormányos szabadrúgása után Forró, Dlusztus, Bjedov volt a labda útja, majd Grünvald szöktette Batát, előle taccsra tisztáztak a hazaiak. Sokpasszos játékkal operálunk, jól zárnak a bajaiak.
35′
Egy bajai szögletet Dongó Dénes öklözött ki, Kormányos azonnal kontrát indított, Beretka ugorhatott volna ki, ám Orbán nagyszerűen lépett ki kapujából, és elrúgta előle a bogyót.
31′
A bajai kaputól 25 méterre akadnak el sorban a szegedi támadások, ott megállítják a kék-feketéket a hazaiak.
27′
Először éltünk át meleg pillanatokat. 25 méterről, jobbról tekertek befelé szabadrúgást a hazaiak, egy fejes levágódott a szegedi védőkről, végül két bajai összefutott, így senki sem tudott ismételni.
26′
Építkezik, építkezik a Szeged, de eléggé meddőnek tűnnek az akciók. Nem nagyon ízlik a mieinknek a bajaiak betömörülő játéka, csak ismételni tudjuk korábbi megállapításunkat, ez az a találkozó, ahol kimondottan fontos, ki talál be először.
23′
Forró Attila unta meg a SZEOL-csatárok tehetetlenségét, előretört, 30 méterről rápörkölte, egy méterrel szállt fölé a kísérlet.
20′
Az eddigi legnagyobb lehetőség maradt ki! Beretka Péter gyönyörűen indította a jobb szárnyon a felfutó Kormányos Kolost, aki hajszálpontosan centerezett, Bata Csongor 13 méterről fejelt, Orbán a jobb felsőből szedte ki a labdát.
18′
Továbbra is szegedi mezőnyfölény, bajai szemszögből a biztonság a legfontosabb.
16′
Rohamoznak a mieink, a védekezésre koncentrál a Baja. Nem lesz egyszerű feltörni a reteszt, ez ismét egy olyan derbi, ahol fontos lenne, hogy mi szerezzünk vezetést…
13′
Puskás épp onnan végzett el újabb szabadrúgást, mint pár perccel korábban. Beívelését Dlusztus ezúttal a kapu elé, keresztbe fejelte, Orbán Soma merészen mozdult ki ketrecéből, és mentett a berobbanó Beretka Péter elől.
11′
Aktívabbak a vendégek, rombolnak a bajaiak. Puskás Csaba jobbról a térfél közepéről végzett el szabadrúgást, Dlusztus András a hosszú oldalon az ötös sarkáról bólintott fölé. Bojan Bjedov is ott volt, várta a labdát, végül nem ő érte el, hanem védőtársa.
8′
Ngalle terület el, majd nagy csattanással Grünvaldot vágták fel a sárga-kékek, a játékvezetői síp néma maradt mindkét esetben.
6′
Faragó Bence kapott jó labdát a bajai kaputól 14 méterre, az átvétel azonban nem sikerült.
5′
Kóstolgatják egymást a csapatok, óvatos mezőnyjátékot figyelhetünk, a hazaiak igyekeznek tartani a labdát.
1′
A bajaiak hozták játékba a labdát.

15.50: Kiváló futballidőben, közepes minőségű pályán rendezik majd a meccset. Látszik, Baján is sokat esett az eső a héten. A hagyományos kék-fekete szerelésben a mieink, sárga felsőben, kék nadrágban, sárga sportszárban a hazaiak.

15.45: Köszöntjük az olvasókat, hamarosan indul a SZEOL újabb bajnoki találkozója!

A mérkőzés Sipos Katalin sípszavára 16 órakor kezdődik!

A találkozó elé

Beharangozó írásunk ide kattintva elolvasható.

Sport

Gólt és pontot szerzett a Balaton partján a Szeged-Csanád

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

A szegediek első tavaszi gólját Germán Tamás szerezte büntetőből.

Tovább olvasom

Sport

“Tudjuk, hogy mi a tétje a hátralévő két meccsünknek”

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Bánhidi Bence sem értette, honnan volt ennyi erő a Szegedben a fordításhoz a PSG ellen.

Tovább olvasom

Sport

Örökké emlékezetes második félidővel nyert a Szeged

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/szmamanager.jpg

Megjelent:

Szerző:

Kövesse velünk a mérkőzést folyamatosan frissülő tudósításunkban!

Tovább olvasom

Aktuál