Bulvár

Gyógyszeres bor ivásába halt bele egy 15 éves lány

Gyógyszeres bor ivásába halt bele egy 15 éves lány

2014. szeptember 18., csütörtök
Gyógyszeres bor ivásába halt bele egy 15 éves lány

Egy 15 éves lány meghalt Gesztelyben, mert barátai erős antidepresszánsokkal keverték a neki kínált bort, csak azért, hogy fokozzák a buli hangulatát. A fiatalokat gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség - közölte a vádhatóság az MTI-vel csütörtökön.

A tájékoztatás szerint az elmúlt év tavaszán egy fiatalokból álló társaság tartott házibulit egyikőjük lakásán Gesztelyben. A 22 és 25 év közötti fiatalok a házigazda szekrényében találtak egy doboz gyógyszert, amelyet borba kevertek, hogy jobb legyen a hangulat. Kétliteres palackokba szórták a porrá tört tablettákat, egy palackba 10-12 darab gyógyszert is kevertek, de volt úgy, hogy közvetlenül a pohárba szórták a nyugtatót. Az így elkészített koktélt itták és ebből kínálták a lányokat is. Velük azonban nem közölték, hogy "felturbózták" az italt. Az este folyamán az egyik 15 éves lány rosszul lett, majd eszméletét is elvesztette, a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A lány több pohár "koktélt" megivott, szervezetében a gyógyszer halálos adagjának többszörösét mutatták ki. A három vádlott férfit gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolja az ügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.