Sport

Futsal: fiatalokat toboroz a Junior Sport Kft. és az SZTE EHÖK SE

Futsal: fiatalokat toboroz a Junior Sport Kft. és az SZTE EHÖK SE

2014. szeptember 2., kedd
Futsal: fiatalokat toboroz a Junior Sport Kft. és az SZTE EHÖK SE
utc_futsal_edzes20_gs

A futsal iránt érdeklődő, 1998 és 2005 között született fiatalokat vár utánpótlásába a Junior Sport Kft. és az SZTE EHÖK SE.

A klub vezetői mindenkinek bátran ajánlja ezt a sportágat, mind a kispályát favorizálóknak, mind azoknak, akik nagypályán kergetnék a jövőben a labdát. A futsal optimális kiegészítője a labdarúgásnak, hiszen kiemelkedően fejleszti a mozgáskoordinációt, a térlátást, a labdaérzéket és az egyes meccsszituációkban való gyors döntéshozatali képességet. A foglalkozásokat kedden és csütörtökön 17 óra 30-tól tartják a Karolina Általános Iskola és Gimnázium (Szentháromság utca 70-76.) tornatermében. Jelentkezni és bővebb információt kérni a szakmai munkáért felelős

Tombácz Róbertnél

lehet személyesen a tréningeken, a +36-20/4745661-es telefonszámon, vagy az info@futsalszeged.hu e-mail címen. A szervezők kérik, az edzésekre minden résztvevő gondoskodjon magának megfelelő felszerelésről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.