Közélet

Ésszerűbb ingatlanhasználattal spórol a kormányhivatal

Ésszerűbb ingatlanhasználattal spórol a kormányhivatal

2014. szeptember 16., kedd
Ésszerűbb ingatlanhasználattal spórol a kormányhivatal

A korábbi évek gyakorlatát követve idén is folytatja ingatlanjai ésszerű kihasználását a Csongrád Megyei Kormányhivatal. Újabb két szakigazgatási szerv, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség és az Igazságügyi Szolgálat költözött bérleményből saját tulajdonú épületbe. Így éves szinten 30 millió forintot takarít meg a szervezet.

Nem sokkal az után, hogy a Megyei és a Járási Földhivatal egy épületbe költözött a Kálvária sugárútra, a Horváth Mihály utcai, korábbi földhivatali székházban megüresedett irodákat az Igazságügyi Szolgálat foglalta el. A Fogyasztóvédelmi Felügyelőség pedig a Tisza Lajos körútról a Megyeháza épületébe települt át. Az érintett hatóságok székhelyváltoztatásával az ügyfélfogadási idő, illetve az elérhetőség is részben megváltozott. A fogyasztóvédelem Hatósági Tájékoztató Irodája és a Rezsipont ügyfélszolgálati tevékenységét a Megyeháza ügyfélszolgálatán, ismertebb nevén a Kormányablakban (6722 Szeged, Rákóczi tér 1.), látja el változatlan nyitva tartással: munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8 – 16 óráig. pénteken 8 – 13.30-ig. Ugyanitt fogadja ügyfeleit a Magyar Nemzeti Bank támogatásával működő Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat Szegedi Irodája is, amely munkanapokon hétfő, szerda, péntek 8.30 – 12.30 óráig, kedd és csütörtök 12.30 – 16.30 óráig tart nyitva. A Fogyasztóvédelmi Felügyelőség elérhetősége tehát a következők szerint változik: Csongrád Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség 6722 Szeged, Rákóczi tér 1. (levelezési cím: 6701 Szeged, Pf.:12.) Tel.: 62/680-530; Fax: 62/680-531” Az Igazságügyi Szolgálat a Tisza Lajos körút 2-4. szám alól a Szeged, Horváth Mihály u. 1/b. számú épület III. emeletét, illetőleg a IV. emelet egy részét foglalta el szeptember elején. A költözéssel egyidejűleg itt azonban módosult az ügyfélfogadás rendje is, az alábbiak szerint: Az Áldozatsegítő osztály hétfőn és szerdán 8 és 12 óra között, kedden és csütörtökön 12 és 16 óra között várja ügyfeleit. A Jogi Segítségnyújtó osztályt hétfőn és szerdán 12 és 16.30 között, csütörtökön pedig 8 és 12 óra között kereshetik fel az érdeklődők. A Pártfogó Felügyelői osztályok továbbra is előzetes megbeszélés/értesítés alapján várják az érintetteket. Az Igazságügyi Szolgálat elérhetősége: Csongrád Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálat 6720 Szeged, Horváth Mihály u. 1/B Tel.: 62-680-500 A szolgálat telefonos, e-mail-es elérhetőségei változatlanok maradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.