//

Elkóborolt a disznó, levágta a szomszéd

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

dscf4324

A bejelentést követő egy órán belül elfogták a gyanúsítottat a kisteleki rendőrök.

Egy balástyai lakos tett feljelentést a Kisteleki Rendőrkapitányságon 2014. szeptember 9-én, miszerint a tanyájáról előző nap elkóborolt kocáját eltulajdonították. A feljelentő a rendőröknek azt is elmondta, hogy a 270 kilogrammos anyaállatnak 10 kismalaca van, melyek etetés nélkül elpusztulnak.

A nyomozók azonnal széles körű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során megtudták, hogy a tanya szomszédságában disznót vágtak az állat eltűnését követően. Az egyenruhások házkutatást tartottak az ingatlanban, ahol a jelen lévő D. Sándor elismerte, hogy ő találta meg és vágta le a sertést. A helyszínen körülbelül 100 kilogramm vágásterméket foglaltak le a rendőrök, amit a sértettnek visszaadtak.

A gyanúsítottat előállították a Kisteleki Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult vele szemben büntetőeljárás. A 42 éves férfi részletes beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nagyon megbánta, amit tett.

Előző sztori

Az online média világával ismerkedtek a civil szervezetek + FOTÓK

Következő sztori

Agarász napot tartanak az újszegedi Partfürdőn