Egy nemzetközi cégnél folytatja Bajnai Gordon

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ügyvezető igazgatóként folytatja pályafutását Bajnai Gordon az infrastrukturális befektetésekre szakosodott alapkezelőnél, a Meridiam-csoportnál – írja a hvg.hu.

A portálnak a volt miniszterelnök megerősítette, hogy operatív irányításért felelős ügyvezető igazgató lett a francia hátterű befektetésre szakosodott multinacionális cégnél. A cikk szerint Bajnai Gordon kapcsolata nem most kezdődött a céggel, az elmúlt két évben ugyanis a vállalat felügyelőbizottságában dolgozott.

A hvg.hu azt írja: Bajnai Gordon új megbízatása nem érinti a Haza és Haladásban, illetve az Együtt pártban betöltött pozícióit, az ottani feladatait továbbra is el akarja látni. Az Együtt-PM társelnöke, Szigetvári Viktor június elején egy interjúban jelentette be, hogy a háttérbe vonul Bajnai Gordon, de az Együtt nem nélküle fog működni a jövőben sem. Azt mondta: Bajnai Gordon személyes döntése, hogy nem kíván mindennapi szinten részt venni a párt irányításában. Hogy mit vállal később, “az az ő dolga” – fogalmazott Szigetvári Viktor.

Default thumbnail
Előző sztori

Inkább kártyával fizetnek a bankkártya-tulajdonosok

Default thumbnail
Következő sztori

Nielsen: 6 százalékkal nőtt a vény nélküli fogyasztószerek forgalma

Legutóbbi hasonló cikkek