Állásbörzét rendez a megyei munkaügyi központ

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20130927_allasborze_011

A munkavállalóknak és munkáltatóknak rendez állásbörzét a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ szegedi kirendeltsége. A péntek reggel 9-kor kezdődő programra több száz érdeklődőt várnak a Bocskai utcai székházba (Szeged, Bocskai u. 10-12).

A rendezvényen tizennégy munkáltató képviselteti magát, köztük olyanok is, mint a Hankook, a Pick vagy a Sole, de a Magyar Honvédség képviselői is várják a munkavállalókat. Az állásbörzén a munkaügyi központ munkatársai ezúttal is megismertetik az érdeklődőkkel a szabályos önéletrajzírást, és munkajogi kérdésekben tájékoztatást adnak, de új programról is gondoskodtak. Ezúttal a könyvelőket és a munkáltatókat ültetik egy asztalhoz, a támogatott formában történő foglalkoztatással kapcsolatos gyakorlati tapasztalatok, kérdések megbeszélése érdekében.

A rendezvényt reggel 9-kor nyitja meg Bodó Imre, a Szegedi Járási Hivatal vezetője és Borbélyné Nagy Mária, a munkaügyi központ szegedi kirendeltség vezetője.

Előző sztori

Kétségbeejtő az iraki menekülthelyzet egy magyar segélymunkás szerint

Következő sztori

Immár hivatalosan is nemzeti érték a szegedi halászlé