Közélet

Állásbörzét rendez a megyei munkaügyi központ

Állásbörzét rendez a megyei munkaügyi központ

2014. szeptember 4., csütörtök
Állásbörzét rendez a megyei munkaügyi központ
SZS20130927_allasborze_011

A munkavállalóknak és munkáltatóknak rendez állásbörzét a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ szegedi kirendeltsége. A péntek reggel 9-kor kezdődő programra több száz érdeklődőt várnak a Bocskai utcai székházba (Szeged, Bocskai u. 10-12).

A rendezvényen tizennégy munkáltató képviselteti magát, köztük olyanok is, mint a Hankook, a Pick vagy a Sole, de a Magyar Honvédség képviselői is várják a munkavállalókat. Az állásbörzén a munkaügyi központ munkatársai ezúttal is megismertetik az érdeklődőkkel a szabályos önéletrajzírást, és munkajogi kérdésekben tájékoztatást adnak, de új programról is gondoskodtak. Ezúttal a könyvelőket és a munkáltatókat ültetik egy asztalhoz, a támogatott formában történő foglalkoztatással kapcsolatos gyakorlati tapasztalatok, kérdések megbeszélése érdekében. A rendezvényt reggel 9-kor nyitja meg

Bodó Imre

, a Szegedi Járási Hivatal vezetője és Borbélyné Nagy Mária, a munkaügyi központ szegedi kirendeltség vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.