Közélet

Meghalt Robin Williams

Meghalt Robin Williams

2014. augusztus 12., kedd
Meghalt Robin Williams
robin-williams02

Holtan találtak az Oscar-díjas színészre a kaliforniai Tiburonban lévő házában hétfőn. Halálát feltehetően öngyilkosságból eredő fulladás okozta.

Hatvanhárom éves korában elhunyt a Robin Williams. Az Oscar-díjas színészre a kaliforniai Tiburonban lévő házában találtak rá hétfőn. A rendőrség az elsődleges vizsgálatokat követően azt gyanítja, hogy önkezűleg vetett véget az életének. Halálát fulladás okozta. A színész régóta depresszióban szenvedett, és súlyos alkoholproblémákkal is küzdött. Még 2006-ban állt a nyilvánosság elé azzal a bejelentéssel, hogy 20 év után ismét az ital rabjává vált, és egy 12 lépcsőfokból álló elvonókúrán is részt vett. https://www.youtube.com/watch?v=uQrVf71NjyQ Az egy Oscar- és hat Golden Globe-díjjal jutalmazott Robin Williams 1951-ben született Chicagóban. Egyedüli gyerekként nőtt fel, így sokszor azzal szórakozott, hogy komédiásokat utánzott. Többször fellépett egyedülálló improvizációs humorával. Első szerepe olyan nagy sikert hozott neki, hogy saját sorozatot kapott Egy úr az űrből („Mork & Mindy”) címmel, ami 1978-tól 1982-ig ment. Szélesvászonra először a Popeye című filmben lépett fel 1980-ban, majd drámai oldalát csillogtatta meg 1982-ben, a Garp szerint a világban Glenn Close oldalán. Csillaga akkor emelkedett a legmagasabbra, amikor a Jó reggelt, Vietnam!-ban lemezlovast alakított. A 80-as évek végén és a 90-es évek elején olyan sikeres filmekben szerepelt, a Holt költők társasága, az Ébredések Robert De Niro oldalán vagy a Halászkirály legendája. https://www.youtube.com/watch?v=orkNQg5HlIY

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.