Közélet

Kigyulladt egy tanya udvara Hódmezővásárhelynél

Kigyulladt egy tanya udvara Hódmezővásárhelynél

2014. augusztus 13., szerda
Kigyulladt egy tanya udvara Hódmezővásárhelynél

Kedden négy alkalommal riasztották a Csongrád megyei katasztrófavédőket, kisebb tüzek, útakadály, meghibásodás miatt. - áll a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Kedden délután, 13 órakor Makóról érkezett az első riasztás a műveletirányításra. A Nagycsillag utcában egy ATM automata füstölt. A kiérkező makói egység a bankjegykiadót áramtalanította, a helyszínt biztosította. A keletkezett tűz az automata szerkezetén belül maradt. Délután 3 órakor a szegedi egységez egy leszakadt faághoz riasztották a Csaba utcába. A forgalmi akadályt képező, nagyméretű faágat motoros láncfűrész segítségével távolították el a szegedi tűzoltók, így a forgalom rövid időn belül helyreállt. A hódmezővásárhelyi egység is kapott riasztást a hét második napján. Hódmezővásárhely mellett, Vajhát térségében egy tanya udvarán gyulladt meg az ott tárolt, nagy mennyiségű zabszéna. A vásárhelyi raj a tüzet körülhatárolta, majd két vízsugárral elfojtotta. Személyi sérülés nem keletkezett. Este negyed 8-kor Szentesen, a Bocskai utcában egy hat négyzetméteres faépületben gyulladt meg az ott tárolt szemét. A szentesi egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.