Kultúra

Kedvezményes jegyárakkal vár a nemzeti ünnepen a Móra-múzeum

Kedvezményes jegyárakkal vár a nemzeti ünnepen a Móra-múzeum

2014. augusztus 19., kedd
Kedvezményes jegyárakkal vár a nemzeti ünnepen a Móra-múzeum

Augusztus 20-án is nyitva tart a szegedi múzeum: az állami ünnepen A fáraók Egyiptoma című kiállítás mindhárom helyszínén folyamatos tárlatvezetésekkel és kedvezményes belépőjegyárakkal várják a látogatókat.

A Móra Ferenc Múzeum, a Fekete ház és a Kass Galéria is várja a látogatókat augusztus 20-án: a nemzeti ünnep alkalmából folyamatos tárlatvezetéseket tartanak A fáraók Egyiptoma című kiállítás mindhárom helyszínén. A vezetéseken kedvezményes jegyárak mellett vehetnek részt az érdeklődők: az egyéni jegy 1000, a családi pedig 2000 forintba kerül majd, egy belépő megvásárlásával pedig az összes kiállítóhely látogatható lesz. A fáraók Egyiptoma című kiállítást a megnyitás óta már több mint 50 ezren látták. A Kass Galériában a sírkamra, a Fekete házban az egyiptomi múmia, a főépületben pedig az egyiptomi templom és szentély várja az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.