Bulvár

Egy napon belül elfogták a Kálvária téri dohánybolt rablóját + VIDEÓ

Egy napon belül elfogták a Kálvária téri dohánybolt rablóját + VIDEÓ

2014. augusztus 11., hétfő
Egy napon belül elfogták a Kálvária téri dohánybolt rablóját + VIDEÓ
dohanyboltrablo

24 órán belül elfogták a szegedi nyomozók a 19 éves B. Norbertet, aki múlt hét pénteken rabolta ki a Kálvária téri dohányboltot.

A

rendelkezésre álló információ szerint

augusztus 8-án 12 óra 38 perckor egy férfi ment be Szegeden, a Kálvária téren lévő egyik dohányboltba és az eladót késsel megfenyegetve a bevétel átadására szólította fel. A bolt alkalmazottja a kasszában lévő készpénzt átadta a férfinek, aki ezt követően kisétált az üzletből és egy kerékpárral a Huszár utca irányába menekült. A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a beszerzett kamerafelvételek, valamint az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként az elkövetéstől számított 24 órán belül Szeged belvárosában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Norbertet. A 19 éves gyanúsítottat a nyomozók rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. https://www.youtube.com/watch?v=22bY4Wzq628

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.