Bulvár

Az M5-ös autópályán megszűnt a forgalomkorlátozás (FRISSÍTVE)

Az M5-ös autópályán megszűnt a forgalomkorlátozás (FRISSÍTVE)

2014. augusztus 3., vasárnap
Az M5-ös autópályán megszűnt a forgalomkorlátozás (FRISSÍTVE)

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M5-ös autópályán Kecskemét közelében, ahol vasárnap reggel egy balesetben egy ember meghalt, hárman megsérültek - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Mihályné Bornemisza Eleonóra

korábbi közleménye szerint egy román állampolgár meghalt, három utasa megsérült, amikor személygépkocsijával egy olasz rendszámú autóba szaladt. A román rendszámú autó az ütközés következtében megpördült, a szalagkorlátnak, majd egy felüljáró betonpillérének ütközött. A rendőrök az autópálya Kecskemét északi lehajtójánál egy ideig leterelték a forgalmat a balesettel érintett útszakaszról.

Korábban írtuk:

Egy román állampolgár meghalt, három utasa megsérült, amikor személygépkocsijával egy olasz rendszámú autóba szaladt az M5-ös autópályán vasárnap Kecskemét közelében. A Szeged felé menő oldalt lezárták - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Mihályné Bornemisza Eleonóra közleménye szerint a román rendszámú autó az ütközés következtében megpördült, a szalagkorlátnak, majd egy felüljáró betonpillérének ütközött az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán, a 83-as kilométer közelében. A rendőrök az autópálya Kecskemét északi lehajtójánál leterelik a forgalmat, visszahajtani az 52-es útnál, a dunaföldvári felhajtónál lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.