Közélet

Nyerjen jegyet a szabadtérire! - Elfújta a szél

Nyerjen jegyet a szabadtérire! - Elfújta a szél

2014. július 14., hétfő
Nyerjen jegyet a szabadtérire! - Elfújta a szél
elfujtaaszelszabopszilveszter

Nem tudja milyen programot válasszon hétvégére? Szívesen ellátogatna a szegedi szabadtéri előadásaira? Megkísértené szerencséjét? Játsszon páros belépőkért a szabadtéri színház harmadik előadására, az Elfújta a szél című musicalre.

Számtalan gratuláló levél érkezett a nézők részéről a menedzsmenthez, illetve többen érdeklődtek, visszatér-e jövőre az idei évad musical-sikere. Az Elfújta a szél tehát többek közt közönségkérésre is szerepel újra műsoron, mégpedig július 18-án, 19-én és 20-án. A fellépő művészek névsorában lesz változás, kizárólag a szegedi előadások kedvéért áll össze a Presgurvic-darab, igazi fesztivál-szereposztással.

Játsszon velünk, nyerjen jegyet az Elfújta a szél július 20-i (vasárnap) előadására! Ehhez nem kell mást tennie, mint válaszolni alábbi kérdésünkre:

- Kinek a regénye nyomán született meg az Elfújta a szél című musical? (Segítséget a Szegedi Szabadtéri Játékok weboldalán talál.) A) Elsa Morante B) Rosa Montero C) Margaret Mitchell

A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail, vagy a

szegedma@gmail.com

címre várjuk a játékos nevének, telefonos elérhetőségeinek megadásával

legkésőbb július 16. (szerda) 10 óráig

. Szerencsés játékosainkat e-mailben értesítjük a nyereményről, belépőjüket a Reök-jegyirodában vehetik át, fényképes igazolvány felmutatásával. A játék során 5 darab páros belépőt sorsolunk ki.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.