Közélet

Kiabált és sajttal dobálózott a férfi egy szegedi boltban

Kiabált és sajttal dobálózott a férfi egy szegedi boltban

2014. július 22., kedd
Kiabált és sajttal dobálózott a férfi egy szegedi boltban
sajt_0

Előállították a szegedi rendőrök a 27 éves garázdát, aki egy belvárosi boltban inzultálta a vendégeket, majd sajttal dobálta meg és lefejelte az őt rendre utasító biztonsági őrt.

Sajttal dobta meg és lefejelte az egyik szegedi élelmiszerbolt biztonsági őrét a 27 éves

L. Norbert

július 21-én 20 óra 35 perckor. A megalapozott gyanú szerint a férfi céltalanul bolyongott az egyik belvárosi boltban és rákiabált több vásárlóra, amiért az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársa kérdőre vonta őt. L. Norbert válaszul megfogott egy csomag sajtot és a hozzávágta a biztonsági őrhöz, majd lefejelte és azt mondta neki, ha nem lenne törvény, már rég megverte volna. A dühöngő férfi lefogásában több vásárló is segítséget nyújtott. A kiérkező rendőrök előállították a gyanúsítottat a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásán elismerte tettét. L. Norbert ellen garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.