Közélet

Hozd ki a nyárból a maximumot Invitel internettel!

Hozd ki a nyárból a maximumot Invitel internettel!

2014. július 1., kedd
Hozd ki a nyárból a maximumot Invitel internettel!

Az Invitel nyári akciójának keretében az internet Invilág csomagban 3 hónapig 0 forintos havi díjért vehető igénybe, kedvezményes szolgáltatásával, felelősséggel és biztonságban kihasználhatók az otthoni és házon kívüli programlehetőségek, így valóban élményekben gazdag lesz a nyári kikapcsolódás.

Az Invitel július 1-től újabb akciós ajánlattal jelentkezik. A legalább két szolgáltatást tartalmazó Invilág csomagokra előfizető új lakossági ügyfelek 24 hónapos, határozott idejű szerződéskötés esetén a megrendeléstől számított első három hónapban 0 forintos havi díjért érhetik el a csomag részét képező internet szolgáltatást. Az Invitel egyúttal az online biztonságra is nagy hangsúlyt fektet, így vírusvédelmi és tartalomszűrő szoftvereket is biztosít internet csomagjaihoz annak érdekében, hogy a nyárról csak kellemes emlékeink maradjanak.

Még több nyári szórakozás az Invitellel

A nyári időszakban rengeteg olyan esemény és kikapcsolódási lehetőség van, amelyekhez köthetően az internet szinte alapvető információforrássá, valamint ügyintézési eszközzé vált. A nyaralásra, hosszú hétvégékre készülve például a weben előre tájékozódhatunk úti célunkról és a programlehetőségekről, emellett akár szállásunkat is lefoglalhatjuk, vagy előre megvásárolhatjuk a belépőjegyeket a bennünket érdeklő koncertekre, fesztiválokra. A kutatások azt mutatják, hogy egyre többen használják az internetet a tervezéshez és a szervezéshez. Az adatok szerint, a szállásfoglalások csaknem fele online történik1. Természetesen a nyári szórakozásban is fontos szerepet játszik az internet, egyre többen hallgatnak zenét és néznek videókat online. Az Invitel új ajánlata mindazok figyelmét is felkeltheti, akik a nyári hónapokra időzítik a költözést, amikor hosszabb szabadságot is ki tudnak venni, és a berendezkedés mellett az internet és a televízió nyújtotta szórakozás körülményeit is kényelmesen megteremthetik új otthonukban. „Most mindehhez kedvezményesen, három hónapig 0 forintos havi díjért biztosítjuk az internetet az új Invilág csomagot-megrendelőknek, illetve azoknak a meglévő lakossági ügyfeleinknek, akik új szolgáltatáselemmel egészítik ki jelenlegi előfizetésüket. Bízunk benne, hogy kedvező ajánlatunkkal teljesebbé tehetjük a nyarat, tekintve, hogy ügyfeleink – a gyors online böngészésnek, illetve az otthonról történő kényelmes ügyintézésnek köszönhetően – most még többet fordíthatnak az üdülésre, strandolásra vagy éppen a gyerekek táboroztatására és nemcsak anyagilag, hanem időben is” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

Nyáron is biztonságban

Bár a nyári hónapok sokaknak egyben a felszabadult, önfeledt kikapcsolódást jelentik, ilyenkor is fontos az elővigyázatosság. Amint azt is jól tudjuk, hogy felhevült testtel nem tanácsos a hideg vízbe ugrani, úgy saját érdekünkben az internethasználat során is törekednünk kell a veszélyek elhárítására. A biztonságos böngészést szolgálja az újonnan megrendelt Invilág csomagok kiegészítőjeként 90 napig díjmentesen kipróbálható Kaspersky vírusvédelmi program, valamint a vállalat honlapján elérhető, ingyenes szűrőszoftverek is.

Az Invitelről

Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széles körű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatában megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb előfizethető informatikai és felhőalapú IT megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújt partnereinek országos optikai kábelhálózatán keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található. További információ: www.invitel.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.