/

Hollandiából a Sziksóstóig – kétszáz gépmonstrum a kamionos találkozón + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kamionos_talalkozo_mj-016

Szikrázó napsütés és remek hangulat fogadta szombaton a Sziksóstóra kilátogatókat, amely idén is helyszínéül szolgált a XXIV. Nemzetközi Kamionos Country Találkozónak. Közel kétszáz kamion mozgatta át a talajt a strand körül, voltak akik Hollandiából érkeztek a szegedi rendezvényre.

Gépóriások lepték el szombat délelőtt a Szikit, a fürdő területén rendezték meg idén is a Nemzetközi Kamionos Country Találkozót. Az évek óta hagyománnyá vált rendezvényre idén 185 kamion érkezett, hogy felelevenítse a hamisítatlan országúti életérzést. A sofőrök mellett persze családok is szép számmal érkeztek az egész napos rendezvényre, a gyerekeknek pedig óriási élmény volt egy-egy átfestett, zászlókkal kiegészítőkkel feldíszített gépóriás látványa. “Az ország minden pontjáról érkeztek hozzánk kamionosok, sőt a határ túloldaláról – Hollandiából, Csehországból, Lengyelországból és Romániából – is vannak vendégeink. Talán a remek időnek köszönhetően a tavalyinál is többen látogattak idén ki, sok család a kisgyerekén is hozta” – mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére Ágoston Attila főszervező.

A programok közül idén sem maradhatott ki a kamionos terepügyességi verseny, de szépségük alapján is versenyeztették a gépszörnyeket. Nem csak a járművek, de sofőrjeik is összemérhették az erejüket a kamionhúzásban és szkanderben. A férfiak legnagyobb örömére ismét volt vizespóló-verseny a hölgyek részéről, illetve a gyengébbik nem erősebb képviselői szintén asztalhoz ültek egy-egy menet szkanderre. Rendkívül nagy sikere volt annak az ötéves motoros “kaszkadőrnek” is, aki két keréken mutatott be trükköket. Este héttől a River együttes, majd 21 órától Tom White és zenekara szórakoztatta a közönséget, utána pedig éjszakába nyúlóan tartott bulit Gedzo és Reyez.

no images were found

Előző sztori

Labdarúgás: nyolcat számolt az FK az újoncra + FOTÓK

Következő sztori

Művelődési házát ünnepelte Kecskés - szilárd erkölcsi és közösségi alapok, biztos jövő + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek