Civil szervezetek “árultak” a Mars téri piacon + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mars_ter_civil_szervezetek18_gs

Nem csak a vasárnapi ebéd hozzávalóit lehetett beszerezni szombaton a Mars téri piacon, hanem a megyében működő civil szervezetek kínálatából is “kóstolót” kaphattunk.

Nem lehetett szombaton anélkül átsétálni a Mars téri piac nagycsarnokán, hogy ne futottunk volna bele a Csongrád Megyei Civil Nyári Egyetem legújabb megmozdulásába. A rendezvényt a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel indította útjára ismét a Talentum Alapítvány, amellyel a megyében működő civil szervezeteknek kíván szakmai fórumot teremteni. A programot Magyar Anna, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg reggel.

“Először rendezzük meg a Civil Piacot, amelynek azért választottuk helyszínéül Szeged éléskamráját, mert ez nagyon fontos találkozóhely a város lakossága számára. A társaságoknak bemutatkozási lehetőséget kínálunk, így lehetőségük nyílik arról tájékoztathatni a szegedieket, mivel is foglalkoznak, sőt, akár aktivitásra is serkenthetik őket” – foglalta össze portálunknak az esemény célját Kósa Lászlóné Tóth Krisztina, a Talentum Alapítvány szakmai igazgatója, a rendezvény egyik szervezője.

Az egyesületek tárháza pedig igen változatos, mintegy húszan képviseltették magukat a kulturális, a fogyatékkal élők és hátrányos helyzetűek megsegítésérért működő, az érdek-képviseleti, a kutatással foglalkozó és az időseket felkarolók közül.

no images were found

Előző sztori

Karel Gott 75 éves

Következő sztori

Tompa felé terelik a röszkei határátkelőhöz tartó forgalmat