Közélet

Agarak és egyéb értékeink Sándorfalva városnapján + FOTÓK

Agarak és egyéb értékeink Sándorfalva városnapján + FOTÓK

2014. július 6., vasárnap
Agarak és egyéb értékeink Sándorfalva városnapján + FOTÓK
sandorfalva_falunap04_gs

Színes programokkal ünnepelte szombaton városnapját Sándorfalva: Rémusz bácsi meséit hallhatták, a megye és a település kincseit csodálhatták a látogatók.

Sándorfalva városnapja kispályás labdarúgótornával kezdődött szombat reggel, majd a Pallavicini-kastély dísztermében tartott ünnepi ülést a helyi képviselő-testület. Ez alkalommal köszönt el a várostól

Kakas Béla

polgármester, aki ősszel nem itt száll versenybe az önkormányzati választáson, hanem a Csongrád Megyei Közgyűlés elnökének jelölte őt a Fidesz-KDNP. Az Ady Endre utcai piactéren egész nap kirakodóvásár és mutatványosok szórakoztatták az érdeklődőket, míg a kastély kertjében bemutatkozott Csongrád Megye Értéktára és Sándorfalva Helyi Értéktára. Az E-Magyarország Pontban számítógépes játékokat próbálhattak ki a vendégek, akiket vetélkedők és kézműves-foglalkozások is vártak. Fiatalok is idősebbek is élvezhették Rémusz bácsi meséit a Mini Színház zenés mesejátéknak köszönhetően. Fellépett a HIP-HOP Feel Good Dance Company,

Bogi, Oláh Gergő

, a Groovehouse,

Komonyi Zsuzsi

, a Heaven Street Seven, a Magyar Agár Hagyományőrség jóvoltából pedig még agárbemutatót is meg lehetett tekinteni. A programot este fergeteges kerti parti zárta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.