A városnak is üzentek a Szeged Szépe döntősei + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szegedszepe_csapatepites013

Csapatépítésen vett részt a Szeged Szépe 2014-es döntőjének – a közönségszavazás alapján bejutott öt lánnyal 23 fősre duzzadt – mezőnye a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban.

A csapatépítést – mint számos multinacionális vállalatnál is – a személyiségkalauz trénere, Hackl Krisztián tartotta. Az eseményen mozaik betűkből különböző mondatokat raktak ki a döntőbe került lányok, akik többek között ezúton is szerették volna felhívni a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre. “Szeretnénk, ha minden hölgyhöz eljutna üzenetünk, hogy végezzenek rendszeres szűrést, mellyel teljes egészében megelőzhető az emlőrák kialakulása.” A lányok nagyon jól érezték magukat Szegeden, ezért üzentek a városnak is. “Szeged a kedvenc városunk!” – tartották fel a betűlapokat.

A finalisták programjának következő állomását pénteken a Balaton Sound jelentette volna, ám az időjárás közbeszólt. Ugyanakkor a szervezők hasonló balatoni programmal kárpótolják majd a lányokat a kiesett szórakozásért.

Default thumbnail
Előző sztori

Állami támogatással, Mohácson épít vágóhidat a Bonafarm

Default thumbnail
Következő sztori

Átadták a Versképek pályázat díjait a REÖK-ben

Legutóbbi hasonló cikkek