Sport

Tippbajnok: Czirják Tamás végzett az élen

Tippbajnok: Czirják Tamás végzett az élen

2014. június 16., hétfő
Tippbajnok: Czirják Tamás végzett az élen
tippbajnok02_gs

Szerkesztőségünkben átvette a Mazeti ajándékait a tippjátékunk bajnok kapusa, a második Szél Bence egy utazótáskát vihet haza, Garamvölgyi Gergő pedig egy kesztyűvel lett gazdagabb.

A homokhátiak portása egy pár Mazeti kesztyűt és táskát kapott, amit a szerkesztőségünkben adott át neki Bagdi Ferenc, a SZEOL SC kapusedzője, a Mazeti kapusfelszerelések gyártója. A SZEGEDma.hu ajándékcsomagát Tombácz Róbert, az UTC hálóőre nyerte el. Őt a sporttudósításaink legjobb kapusának választotta szerkesztőségünk. A másik három kapusnak a következő napok folyamán juttatjuk el nyereményeiket. "Összességében elégedett vagyok a harmadik hellyel, ahogy teltek a meccsek, egyre jobban belerázódott a csapat a bajnokság lüktetésébe. Én egy második helynek még jobban örültem volna, de ha azt nézzük, hogy szezon kezdetekor a vezetőség az első 6. pozíciók valamelyikét jelölte meg célként, mindenképpen elégedettek lehetünk a Mórahalom bronzérmével. A tavaszi fordulóig ment igazán a csapatnak a szekér, a második etapban a Volán ellen volt egy törésünk, ami kihatott a makói és a sándorfalvi derbikre is, de sikerült végül kilábalnunk a gödörből" - mondta el portálunknak Czirják Tamás. A saját teljesítményével kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy mivel sérüléssel küszködött, tavasszal már annak is örült, hogy egy egész fél évet végig tudott védeni. "Nagyon sok mérkőzésen nem én voltam a főszereplő, mert hál' Istennek a védelmünk stabilnak mondható, és sokszor nélkülem is megoldják a komolyabb feladatokat. A Volán elleni meccsen voltak jó megoldásaim, de becsúszott egy rossz is, ami fájó mozzanat, de túl kellett rajta lépni" - így a kapus, aki a tervekről elmondta, hogy július második hetében indul a felkészülés. "Konkrétumokról még nem esett szó a vezetőség részéről, nyilván szeretnék egyben tartani a brigádot, ami nem lesz nehéz, mert Mórahalmon jó focizni, épül az új létesítmény, gondolnak a jövőre is. Szerintem egy-két fiatalt kell beépíteni a keretbe még. A következő szezonban az első három helyet esélyesként célozhatjuk meg ismét" - tette hozzá a hálóőr.

A Tippbajnok végeredménye:

1. Czirják Tamás (Mórahalom) 20 pont 2. Szél Bence (Szentesi Kinizsi) 18 pont 3. Garamvölgyi Gergő (Sándorfalva) 17 pont 4. Bíró Mihály (Csongrád) 16 pont 5. Ábrahám Tamás és Urlauber István (Ásotthalom) 15 pont 5. Kovács Imre (Nagymágocs) 15 pont 7. Tombácz Róbert (UTC) 14 pont 8. Pluhár Gábor (SZVSE) 13 pont 9. Czirbus Gábor (Makó) 11 pont 9. Andrei-Grigore Potoret (Csanádpalota) 11 pont 9. Szalkai Gábor (Kistelek) 11 pont 12. Kispéter Zoltán (Tápé) 9 pont 13. Vasas Gábor (HFC) 8 pont 13. Brunczvik Dániel (FK 1899 Szeged) 8 pont 13. Szűcs Marcell (Algyő) 8 pont 16. Dongó Dénes (Tisza Volán) 7 pont

tippbajnok01_gs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.