Tippbajnok: Czirják Tamás végzett az élen

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tippbajnok02_gsSzerkesztőségünkben átvette a Mazeti ajándékait a tippjátékunk bajnok kapusa, a második Szél Bence egy utazótáskát vihet haza, Garamvölgyi Gergő pedig egy kesztyűvel lett gazdagabb.

A homokhátiak portása egy pár Mazeti kesztyűt és táskát kapott, amit a szerkesztőségünkben adott át neki Bagdi Ferenc, a SZEOL SC kapusedzője, a Mazeti kapusfelszerelések gyártója. A SZEGEDma.hu ajándékcsomagát Tombácz Róbert, az UTC hálóőre nyerte el. Őt a sporttudósításaink legjobb kapusának választotta szerkesztőségünk. A másik három kapusnak a következő napok folyamán juttatjuk el nyereményeiket.

“Összességében elégedett vagyok a harmadik hellyel, ahogy teltek a meccsek, egyre jobban belerázódott a csapat a bajnokság lüktetésébe. Én egy második helynek még jobban örültem volna, de ha azt nézzük, hogy szezon kezdetekor a vezetőség az első 6. pozíciók valamelyikét jelölte meg célként, mindenképpen elégedettek lehetünk a Mórahalom bronzérmével. A tavaszi fordulóig ment igazán a csapatnak a szekér, a második etapban a Volán ellen volt egy törésünk, ami kihatott a makói és a sándorfalvi derbikre is, de sikerült végül kilábalnunk a gödörből” – mondta el portálunknak Czirják Tamás. A saját teljesítményével kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy mivel sérüléssel küszködött, tavasszal már annak is örült, hogy egy egész fél évet végig tudott védeni. “Nagyon sok mérkőzésen nem én voltam a főszereplő, mert hál’ Istennek a védelmünk stabilnak mondható, és sokszor nélkülem is megoldják a komolyabb feladatokat. A Volán elleni meccsen voltak jó megoldásaim, de becsúszott egy rossz is, ami fájó mozzanat, de túl kellett rajta lépni” – így a kapus, aki a tervekről elmondta, hogy július második hetében indul a felkészülés. “Konkrétumokról még nem esett szó a vezetőség részéről, nyilván szeretnék egyben tartani a brigádot, ami nem lesz nehéz, mert Mórahalmon jó focizni, épül az új létesítmény, gondolnak a jövőre is. Szerintem egy-két fiatalt kell beépíteni a keretbe még. A következő szezonban az első három helyet esélyesként célozhatjuk meg ismét” – tette hozzá a hálóőr.

A Tippbajnok végeredménye:

1. Czirják Tamás (Mórahalom) 20 pont
2. Szél Bence (Szentesi Kinizsi) 18 pont
3. Garamvölgyi Gergő (Sándorfalva) 17 pont
4. Bíró Mihály (Csongrád) 16 pont
5. Ábrahám Tamás és Urlauber István (Ásotthalom) 15 pont
5. Kovács Imre (Nagymágocs) 15 pont
7. Tombácz Róbert (UTC) 14 pont
8. Pluhár Gábor (SZVSE) 13 pont
9. Czirbus Gábor (Makó) 11 pont
9. Andrei-Grigore Potoret (Csanádpalota) 11 pont
9. Szalkai Gábor (Kistelek) 11 pont
12. Kispéter Zoltán (Tápé) 9 pont
13. Vasas Gábor (HFC) 8 pont
13. Brunczvik Dániel (FK 1899 Szeged) 8 pont
13. Szűcs Marcell (Algyő) 8 pont
16. Dongó Dénes (Tisza Volán) 7 pont

tippbajnok01_gs

Előző sztori

A Bánság magyar emlékeiről a Millenniumi Kávéházban

Következő sztori

Kézilabda: Nagybányára távozik a közönségkedvenc Pick-kapus