Bulvár

Rendőrkézen a Sárosi utcai takarékszövetkezet rablója + VIDEÓ

Rendőrkézen a Sárosi utcai takarékszövetkezet rablója + VIDEÓ

2014. június 12., csütörtök
Rendőrkézen a Sárosi utcai takarékszövetkezet rablója + VIDEÓ
takarektar

Őrizetben a szegedi Sárosi utcai takarékszövetkezet kirablásával gyanúsított férfi.

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy férfit kerestek Szegeden a Széchényi téren június 11-én 11 óra 10 perckor, akinél a segélyhívóra érkezett bejelentés szerint az állampolgárok egy kést láttak. Az egyenruhások felfigyeltek egy padon ülő férfira, aki azonnal futásnak eredt, amikor meglátta a rendőröket. A szegedi járőrök a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével a nagypostánál fogták el a 26 éves férfit, akinek a csomagjából egy gáz-riasztó pisztoly került elő.

G. Zsoltot

elszámoltatásra a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályára állították elő, mivel a nyomozók már keresték a férfit a

Sárosi utcában május 13-án elkövetett

pénzintézeti rablással összefüggésben. Akkor az ott lévő takarékszövetkezetbe egy férfi ment be arcát maszkkal eltakarva, kezében egy fegyverrel vagy annak utánzatával. Megfenyegette az alkalmazottakat, majd a megszerzett készpénzzel elmenekült. https://www.youtube.com/watch?v=kpMZduBXVp4 A megyei nyomozók G. Zsoltot fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tesz az ügyészségen arra, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben korábban kitűzött egymillió forint nyomravezetői díjat visszavonta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.