/

Rendőrkézen a Sárosi utcai takarékszövetkezet rablója + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

takarektar

Őrizetben a szegedi Sárosi utcai takarékszövetkezet kirablásával gyanúsított férfi.

A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy férfit kerestek Szegeden a Széchényi téren június 11-én 11 óra 10 perckor, akinél a segélyhívóra érkezett bejelentés szerint az állampolgárok egy kést láttak. Az egyenruhások felfigyeltek egy padon ülő férfira, aki azonnal futásnak eredt, amikor meglátta a rendőröket. A szegedi járőrök a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével a nagypostánál fogták el a 26 éves férfit, akinek a csomagjából egy gáz-riasztó pisztoly került elő.

G. Zsoltot elszámoltatásra a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályára állították elő, mivel a nyomozók már keresték a férfit a Sárosi utcában május 13-án elkövetett pénzintézeti rablással összefüggésben.

Akkor az ott lévő takarékszövetkezetbe egy férfi ment be arcát maszkkal eltakarva, kezében egy fegyverrel vagy annak utánzatával. Megfenyegette az alkalmazottakat, majd a megszerzett készpénzzel elmenekült.

A megyei nyomozók G. Zsoltot fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tesz az ügyészségen arra, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben korábban kitűzött egymillió forint nyomravezetői díjat visszavonta.

Előző sztori

Labdarúgó lányokat toboroz az L-IT SZEAC

Következő sztori

Végel Lászlóval és Grecsó Krisztiánnal a könyvkavalkádból + FOTÓK