Bulvár

Munkálatok miatt több autópályán is torlódásra kell számítani

Munkálatok miatt több autópályán is torlódásra kell számítani

2014. június 3., kedd
Munkálatok miatt több autópályán is torlódásra kell számítani

Különböző munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be az M1-es, az M3-as és az M7-es autópálya egyes szakaszain, emiatt torlódásokra kell számítani - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedd reggel az MTI-vel.

A közlemény szerint az M1-es autópályán Győr irányában a 34-es és a 36-os kilométerszelvény között, a Bicske melletti szakaszon reggel 7 óra óta zajlanak nagyfelületű burkolatjavítási munkák. Az erős forgalom miatt már lelassult a térségben a közlekedés. Azok az autósok, akik szeretnék elkerülni ezt a szakaszt, a 27-es kilométerszelvényben lévő zsámbéki (herceghalmi) csomópontban hajthatnak le az 1-es főútra és a 39-es kilométerszelvénynél, a bicskei csomópontban térhetnek vissza az autópályára. Ezen a szakaszon a tervek szerint szerdán is hasonló korlátozások mellett folytatódnak a javítási munkák. Az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán a 10-es kilométer térségében délelőtt a külső sávban végeznek burkolatjavítási munkákat, amelyek várhatóan ugyancsak torlódással járnak. Ezen kívül az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 220-as és a 211-es kilométer között az elválasztósáv kaszálását végzik a belső sáv zárása mellett - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.