Hátország: megnyerte az U19-es futsal bajnokságot az UTC!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

utc_futsallabda_szmatv

A döntőben hátrányból felállva verte a Berettyóújfalut, és ezzel megnyerte az U19-es futsal bajnokság 2013/14-es kiírását az UTC Futsal Team együttese!

Dürgő Péter tanítványai a Csömör korosztályos csapatát verték 2-1-re az elődöntőben, a sikerből oroszlánrészt vállalt az újszegediek két találatát jegyző Teimel Márk. A fináléban a Vácot 5-0-ra elgázoló Berettyóújfalu várt a csapatra. Rögtön a meccs elején Karmazsin Zoltán és Szentes Bíró Tamás vitt be egy-egy találatot, majd Nagy Bence 4. percben újfent az MVFC-nek szerzett vezetést. Az eredmény a szünetig már nem változott, nem úgy a fordulás után! A második felvonásban érkezett ugyanis egy újabb Teimel-dupla, a végén pedig Szentes Bíró tette fel az i-re a pontot.

Sikerével az UTC Futsal Team U19-es együttese – története során először – megnyerte az országos bajnokságot. A lefújás után a gárda trénere, Dürgő Péter úgy nyilatkozott, gratulál játékosainak, és köszöni nekik az egész éves munkájukat. “Hálát adok az égnek, hogy ilyen csapatom van!” – tette hozzá.

Fiú futsal U19 Döntő (2014. június 1., Gyöngyös):

Elődöntő:

Rubeola FC Csömör – UTC Futsal Team 1-2 (0-1)
UTC: Vastag – Teimel, Csamangó, Fodor, Szentes Bíró. Csere: Pölös (kapus), Vér, Nagy, Deák, Táncos, Popovics. Edző: Dürgő Péter.
Gól: Józsa (28′), ill. Teimel (1′, 23′).

MVFC Berettyóúfalu – Váci Futsal SE 5-0 (2-0)

A 3. helyért:

Rubeola FC Csömör – Váci Futsal SE 6-8 (5-2)

Döntő:

UTC Futsal Team – MVFC Berettyóúfalu 4-2 (1-2)
UTC: Vastag – Teimel, Csamangó, Fodor, Szentes Bíró. Csere: Pölös (kapus), Vér, Nagy, Deák, Táncos, Popovics. Edző: Dürgő Péter.
Gól: Szentes Bíró (3′, 35′), Teimel (21′, 28′), ill. Karmazsin (2′), Nagy (4′).
Kiállítva: Harmati (38′).

Default thumbnail
Előző sztori

Kézilabda BL: a negyedik helyen végzett a Veszprém

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: a hétvége összes megyei eredménye + TABELLÁK

Legutóbbi hasonló cikkek