Közélet

Motorcsodák és különlegességek a szegedi motorkiállításon + FOTÓK

Motorcsodák és különlegességek a szegedi motorkiállításon + FOTÓK

2014. május 12., hétfő
Motorcsodák és különlegességek a szegedi motorkiállításon + FOTÓK
motorkiallitas17_gs

Hangos dübörgésre ébredtek a Gyík utca környék lakói vasárnap reggel, ahol egymást követve érkeztek a Ghost's MC által szervezett XV. Szegedi Motorkiállítás résztvevői motorjaikon a József Attila Általános Iskola és Szakiskola tornatermébe.

A korábbi éve sikere után idén is számos látogatót vonzott az esemény, akik a gépcsodák megtekintésén túl aktívan is részt vehettek a programban. Előzetes regisztráció mellett külterületen zajlott robogós ügyességi verseny, kicsiknek és nagyoknak egyaránt - előbbi csoportnak természetesen bébirobogókkal. A kiállított járgányok között veteránok, rendőrségiek, brutálisak és hétköznapiak, gyáriak és saját építésűek egyaránt helyet kaptak. Különleges színfoltot jelentett Magyarország egyetlen tűzoltómotorja, de a nézők a kaszkadőrbemutató láttán is elégedetten csettinthettek. A szervezők a szórakoztatás mellett hagyományosan jótékonysági feladatot is elláttak: az esemény során a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak gyűjtöttek támogatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.