Vélemény

Mit árul el rólunk esernyőnk? + FOTÓK

Mit árul el rólunk esernyőnk? + FOTÓK

2014. május 15., csütörtök
Mit árul el rólunk esernyőnk? + FOTÓK
esernyok04_gs

Van, akinek színes, csíkos, mintákkal körbefuttatott, míg másoknak szolid, egyszerű, beleolvad a tömegbe. Ahány ember, annyi esernyő, és ha a meteorológia nem téved, a következő napokban igen sokkal fogunk találkozni. Egy kis filozofálás a háztetőkről.

Madártávlatból tekintve Szeged betonszürke belvárosa színes forgataggá elevenedik meg az első esőcseppek után, amikor az utcán sétálók sietve keresnek menedéket az ernyő oltalma alatt. Ahány ember, annyi esernyő, szinte össze sem futhatunk két ugyanolyan mintázatúval az utcán. Van akinek pici, összecsukva egy retikülbe is belefér, míg másoknak hosszú, használaton kívül sétapálcaként is funkcionál. Elegáns az egyszínű fekete, de vidámabb a színes, mintás darab, és bár öltözetünket tudatosan állítjuk össze, e fontos kiegészítő vásárlásakor talán bele sem gondolunk, hogy miért éppen az adott darab került a kosárba. Vajon mit árul el rólunk esernyőnk?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.