Közélet

Kalandra Fel! – családi nap a Marson

Kalandra Fel! – családi nap a Marson

2014. május 30., péntek
Kalandra Fel! – családi nap a Marson
csaladi_nap_mars_ter57_gs

Vasárnap délelőtt játszótérré változik a Mars téri piac parkolója, különböző ügyességi versenyek várják a kicsiket és a nagyokat az immár hagyományos családi napon.

Vasárnap is van élet a Mars téri piacon, méghozzá igazán mozgalmas! Idén is erre szeretné felhívni a figyelmet a Szegedi Vásár és Piac Kft. családi napjával. Az X-Faktorból ismert

Tóth Marci

és

Tabatabai Nejad Flóra

is fellép vasárnap délelőtt a Mars téren, ahol

Tatai Péterrel

, a Pick Szeged kapusával is találkozhatnak a szegediek.

Tabatabai Nejad Petra

és

Börcsök Balázs

latin táncokkal szórakoztatja a közönséget, bemutatkozik az ópusztaszeri Csillagösvény útvesztő és a Szegedi Vadaspark „nemszeretem” állatait is meg lehet simogatni. Június elsején lufihajtogatás, rendőrségi bemutató, arcfestés, ugrálóvár és bohócok is várják a családokat 8-tól egészen 14 óráig.

Erdei Péter

ügyvezető elmondta, a törzsvásárlóknak a színes programmal szeretnék megköszönni, hogy egész évben őket választják, és reméli, egyre többen rájönnek, hogy nem pusztán a multiknál, hanem a Mars téri piacon is be lehet vásárolni például a vasárnapi ebédhez.

csaladi nap mars teri piac

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.