Interliga: gólt sem kaptak a SZEOL-osok Békéscsabán + FOTÓK, VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

interliga_szeol_debrecen62_gs

Folytatták szereplésüket a magyar-román Interligában a SZEOL SC 2001-es és 2002-es születésű fiataljai.

A fiatalabb U12-esek a hétvégén Békéscsabán a 4. fordulót vívták a hagyományos Interligában, s a hazaiakat sima 5-0-ra, a bánátiakat 4-0-ra verték, a Debreceni Loki Focisulival azonban nem bírtak, itt gól nélküli döntetlen lett a vége. A nagyobbak kísértetiesen hasonló eredményeket értek el: a csabaiakkal 4-0-t, a partiumiakkal 5-0-t játszottak, éppen fordítva, mint az U12, s hajdúságiakkal ugyanúgy ikszeltek 0-0-val.

Az Interliga idei utolsó fordulóját a hét végén rendezik Orosházán. A SZEOL SC U13-as csapatának már egyetlen pont megszerzése is a bajnoki címet jelentené.

U12:

Eredmények:
SZEOL SC – Békéscsaba 1912 Előre 5–0. Szegedi gól: Major 2, Csordás 2, Lévai.
SZEOL SC – LPS Banatul TM 4–0. Szegedi gól: Major 3, Lévai.
SZEOL SC – Debreceni Loki FS 0–6

A SZEOL SC U12-es csapata: Tóth Ádám, Fülöp Gábor, Savanya Bence, Martinkovics Milán, Kozma Roland, Kerkai Zoltán, Pap Gergő, Csordás Csanád, Skribek Benedek, Lévai Szabolcs, Tóth Ádám, Major Ernő. Edző: Molnár Tibor.

U13:

Eredmények:
SZEOL SC – Békéscsabai Előre 4-0. Szegedi gól: Schildkraut (2), Gémes, Tarjányi.
SZEOL SC – Banatul Temesvár 5-0. Szegedi gól: Szabó, Gémes, Oláh, Vágó, Tarjányi.
SZEOL SC – Debreceni Loki Focisuli 0-0

A SZEOL SC U13-as csapata: Dóra Donát, Gémes Máté, Gézárt Attila, Neupert Erik, Oláh Levente, Papp Milán, Rabecz Valter, Rádai Gergely, Sándor Alex, Schildkraut Krisztián, Szabó Gergő, Szarvas Norbert, Tarjányi Marcell, Vágó Gábor, Veszelinov Daniel, Zana Dávid. Edző: Lednitzky András.

no images were found

Előző sztori

Ópusztaszer mint a magyar nemzet szent helye + FOTÓK, VIDEÓ

Következő sztori

Emelkedett az üzemanyagok ára