Hódmezővásárhelyi fiatalnak gyűjt a Győri Audi ETO KC játékosa

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

blgyoztespolo

Ismét Csongrád megyében segít a kétszeres BL-győztes Győri Audi ETO KC női kézilabda csapatának szélsője, Szepesi Ivett. Tavaly a Bajnokok Ligája megnyerése után írt alá egy sálat a csapat, amit Ivett segítségével a szegedi Egy Ebéd Egy Esély Alapítványnak adtak. Az éhező gyerekekhez akkor mintegy 100 ezer forint került az ereklye elárverezése után, most újabb licitálás indul.

Ezúttal egy arra a dedikált pólóra lehet licitálni, amit az idei BL-döntő után viselt, és írt alá a másodszor diadalmaskodó teljes csapat. A befolyó összeg egy súlyos betegségben szenvedő(magát megnevezni nem kívánó) hódmezővásárhelyi fiatalhoz kerül, ezzel is segítve a gyógyulását.

blgyoztespolo2Mint a jótékonysági akciót kezdeményező, korábban Hódmezővásárhelyen is kézilabdázó Szepesi Ivett, a csapat szélsője elmondta, bármilyen formában jó érzés segíteni, és mivel vásárhelyinek vallja magát szeretné, ha a városba kerülne az összeg. Úgy ahogyan tavaly is a megyébe, Szegedre sikerült pénzt gyűjteni egy alapítványnak.

Az árverés 50 ezer forintról indul. Licitálni a gyoriaudietoarveres@gmail.com e-mail címen lehetséges névvel, telefonos elérhetőséggel és a felajánlott összeggel. Az aukció 2014. június 13. 12 óráig tart.

Előző sztori

Nézőpont: elértéktelenedett az MSZP márkanév

Következő sztori

Balog: jó tanárnak lenni kötelező