Sport

Hátország: a bajnoki címig menetelt a Vásárhelyi Rakéták + FOTÓK

Hátország: a bajnoki címig menetelt a Vásárhelyi Rakéták + FOTÓK

2014. május 26., hétfő
Hátország: a bajnoki címig menetelt a Vásárhelyi Rakéták + FOTÓK
vasarhelyi_raketak_bajnok_001

Az idén 20 éves Vásárhelyi Kosársuli Sportegyesület eddigi legnagyobb sikerét érte el hétvégén Sopronban, miután Mócsai Milán edző "Vásárhelyi Rakéták" nevet viselő U11-es csapata megnyerte az Országos Kenguru Bajnokság három napos döntőjét. A gárda 213 együttes közül került ki győztesen.

A Soproni Arénában előbb Nyugat-Magyarország legjobbját, a Szombathelyi Sólymokat verték meg a vásárhelyi fiatalok(73-66), majd a budapesti győztest, a Vasas Akadémiát (59-54). A budapesti második Kiss L. KS sem tudott megálljt parancsolni (54-46-ra), így döntőt játszhatott a csapat. Az ellenfél itt az a Baja volt, amely néhány hete egyetlen ponttal ugyan, de már legyőzte a vásárhelyieket Szolnokon, és ezzel Kelet-Magyarország bajnoka lett.

Mócsai Milán

tanítványai vasárnap azonban visszavágtak, és a 71-61 arányú diadallal bezsebelték az országos bajnoki címet.

A Vásárhelyi Rakéták kerete:

Ajtai Andor, Balogh László, Bánfi Balázs, Dékány Imre, Filak László, Fulai Bátor, Gémes Levente, Kozma Péter, Németh Zsombor, Pánczél Csongor, Ságodi Róbert és Szabó Gábor.

Vezetőedző:

Mócsai Milán.

Segédedzők:

Vejinovics Szasa, Patkós József.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.