Sport

Futsal: országos döntőben a Junior Sport-SZEAC!

Futsal: országos döntőben a Junior Sport-SZEAC!

2014. május 12., hétfő
Futsal: országos döntőben a Junior Sport-SZEAC!
Junior Sport SZEAC 2003

Remekel a szegedi futsal utánpótlás: a nagyobbak még az országos középdöntőnél járnak, a legkisebbek viszont már a fináléban vannak!

Május 4-én Dunakeszin került megrendezésre az MLSZ által kiírt országos korosztályos futsal bajnokság középdöntője. A U11-es korcsoportban a legjobb nyolc futsalcsapatot két négyes csoportba sorsolták, a Szegedet képviselő Junior Sport-SZEAC a gyöngyösi, a gödöllői és a győri Rába ETO csapataival mérte össze tudását. Csehó Béla és Szöllősi István tanítványai brillíroztak: mindhárom ellenfelüket legyőzve, 13 rúgott és 3 kapott góllal csoportgyőztesként jutottak a május 24-i, Gyöngyösön rendezendő országos döntőbe. "Óriási siker, amit a srácok elértek a megyei futsal számára! Nem volt hiábavaló az a sok éves munka, amit a futsal népszerűsítésébe és megszerettetésébe fektettünk. Talán látható és egyre többen elhiszik, hogy ez a remek szakág segíti mind a gyerekek és a labdarúgás fejlődését. Remélem sok ilyen szép siker fogja kövezni a megyei csapatok útját az elkövetkezendő években mind a futsal és a labdarúgás területén" - nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak

Erhardt Szilárd

, az egyesület technikai vezetője. Az ifjú futsalosok a május 24-i, gyöngyösi final four elődöntőjében azokkal a békéscsabaiakkal vívnak meg, akik a B középdöntőcsoportban két győzelemmel, s a csoportelső Debrecentől elszenvedett 6-1-es vereséggel a második helyen végeztek. A másik ágon az említett hajdúságiak a házigazda Gyöngyössel csatáznak majd.

A Junior Sport-SZEAC csapata:

Oroján Domonkos, Székhelyi Molnár Bence, Danc Dominik (kapusok), Ábrahám Balázs, Boros Ágoston, Csehó Martin, Gera Zalán, Hochheiser Krisztián, Jakó Dávid, Kovács Bende, Kovács Máté, Kovács Viktor, Nagy Norbert, Őrhalmi Botond, Sándor Soma, Sárkány László, Sisák Előd, Torma Martin, Török Kevin.

Edzők:

Csehó Béla és Szöllősi István.

Fiú futsal U11 országos középdöntő A csoport:

Junior Sport-SZEAC - Energia SC Gyöngyös 4-1 (2-0). Szegedi gól: Hochheiser 2, Jakó, Török. Rába ETO FC - Junior Sport-SZEAC 2-5 (2-1). Szegedi gól: Gera 3, Török 2. Junior Sport-SZEAC - Gödöllői SK 5-0 (2-0). Szegedi gól: Gera 2, Hochheiser 2, Torma.

A négyes döntő programja:

Elődöntők (május 24., szombat): 10.00: Junior Sport-SZEAC - Békéscsaba UFC 10.45: Debreceni Honvéd SE - Energia SC Gyöngyös 11.30: Mérkőzés a 3. helyért 12.15: Döntő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.