/

Fegyveres rablás a Sárosi utcában, félmilliós nyomravezetői díj + FOTÓK, VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

elkoveto

Kedd reggel fél kilenckor egy ismeretlen férfi arcát eltakarva, fegyverrel követelt pénzt a Sárosi utcában lévő takarékszövetkezetben. Fotó és videó az elkövetőről, félmillió forint jár a nyomravezetőnek!

Szegeden, május 13-án 8 óra 32 perc körüli időben egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi arcát eltakarva, fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a Sárosi utcában lévő takarékszövetkezetet. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

A rendőrség egy körülbelül 190-195 cm magas, erős testalkatú férfit keres, aki a bűncselekmény elkövetésekor az arcát maszkkal eltakarta. A férfi sötét színű, zárt cipőt, világoskék kapucnis dzsekit, valamint fekete színű, Nike márkájú melegítőnadrágot viselt, amelynek bal szárán található a Nike embléma. A rendőrség az elkövetővel összefüggésben keres egy régi típusú, férfi mountain bike-ot, amelynek hátsó részén fehér színű kosár található.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), továbbá a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentő adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.

rablas01_gs

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

https://www.youtube.com/watch?v=hLPVJ5zUlkc

no images were found

Előző sztori

Vádemelési javaslat a szegedi férfi ellen, aki rosszkedvében felgyújtotta a lakását

Következő sztori

Sportkomplexum épül Mórahalmon