Szórakozás

Fusson a rákos gyermekek megmentéséért a Rotaract Clubbal!

Fusson a rákos gyermekek megmentéséért a Rotaract Clubbal!

2014. április 11., péntek
Fusson a rákos gyermekek megmentéséért a Rotaract Clubbal!

A szegedi Rotaract Club az Árkád Szeged közreműködésével idén is megrendezi az Árkád-Rotaract Életmentő Futást, mely jótékony célú rendezvény teljes bevételével a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítványt támogatják.

Mégpedig a következő útvonalon: Árkád tetőparkoló - Rigó utca - Boros József u. - Kálvária tér - Kátay u. - Vásárhelyi Pál út - Bakay Nándor utca - Árkád tetőparkoló. A jegyek elővételben 600 forintért megvásárolhatók április 18. és 26. között az Árkád Szeged Információs Pultban 12.00 és 19.00 között. Aki pedig lemaradt volna, a helyszínen 800 forintért megválthatja jegyét. Az első 500 nevező pólót, az első három felnőtt és gyermek befutó pedig értékes ajándékokat kap. Az összes célba érkező frissítőt és egy zacskó Chio chipset kap ajándékba, hogy pótolhassa az energiát. A helyszíni nevezés időtartama alatt, valamint a célba érést követően színes és érdekes programokkal szeretnénk kedveskedni a résztvevőknek, érdeklődőknek, így a kísérő családtagokat és barátokat sem hagyjuk unatkozni. Idén is több ismert énekes, sportoló és közismert személy csatlakozott hozzánk, támogatva ezzel a rendezvényt és az Alapítványt. Néhányan közülük már korábban ,,csatlakoztak" a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítványhoz, hiszen a zene és az éneklés szeretetével erőt adhatnak a kitartáshoz és a reményhez!

Programbeosztás

08:30 - 08:45 Őzéné Urbán Tímea Tánciskola (modern gyermektánc) 08:45 – 09:00 Broadway Dance Makó (akrobatikus rock and roll) 09:00 – 09:10 Kyokushin Karate - Oyama Dojo SE. Szentes ( karate bemutató ) 09:10 – 09:25 Győrfi Pál, OMSZ szóvivő (életmentő bemutató) 09:25 – 09:50 Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány alapítójának beszéde és a felgyógyult gyermekek gitáros bemutatója 10:00 RAJT 10:15 – 10:30 TánCentrum Szeged (modern táncbemutató) 10:30 – 10:45 Tandi Flóra énekesnő 10:45 – 11:00 Szekeres Adrien énekesnő 11:00 – 11:15 eredményhirdetés 11:15 – 11:45 Nők vs. Férfiak tavaszi kilométergyűjtés eredményhirdetés Akikkel a rendezvény ideje alatt még találkozhattok: - Mező Misi (Magna Cum Laude frontembere) - Pick Szeged férfi kézilabdacsapat - Szedeák férfi kosárlabdacsapat - szegedi Táltos iskola gyermekprogramjai (arcfestés, társasjátékozás…) - Oriflame kozmetikai tanácsadás - Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály - Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság A hivatalos plakátért kattintson

IDE

!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.