Sport

Atlétika: Montenegróban edzőtáboroznak a titánok

Atlétika: Montenegróban edzőtáboroznak a titánok

2014. április 29., kedd
Atlétika: Montenegróban edzőtáboroznak a titánok
titantc

A szabadtéri szezon előtt edzőtáborba vonultak a Titán TC atlétái. A felkészülés helyszínéül - az elmúlt évekhez hasonlóan - ezúttal is a montenegrói Bar városa szolgál.

A két tréner,

Eperjesi László

és

Menyhárt Zoltán

összesen egy tucat atlétával utazott el, köztük tizenegy szegedi és egy budapesti versenyzővel. Közülük

Takács Eliza

,

Hallósy Levente

és

Szelepcsényi Zsolt

már május első hétvégéjén rajthoz áll, míg a többiekre pár nappal később a diákolimpia versenyei várnak. A szegedi kontingens futói a majálist már idehaza töltik. A csapattal tartott Montenegróba két dobóatléta, a márciusi fedettpályás világbajnokságon hatodik helyen végzett súlylökő,

Márton Anita

, illetve

Bogdán Annabella

gerelyhajító is. Ők a május elsejét is Barban töltik, hiszen a helyi, nyolc nemzetet felvonultató nemzetközi tornára hivatalosak. Ezt követően Márton Dohába utazik, hogy a Gyémántliga első idei megmérettetésén képviselje a magyar, azon belül is a titános színeket. "Szakosztályunk folyamatosan várja azokat a diákokat és egyetemi hallgatókat, akik kedvet éreznek, hogy kipróbálják magukat az atlétika világában. Edzéseinket az Etelka sori Városi Stadionban tartjuk minden nap 15.30 és 19 óra között" - mondta el portálunknak Menyhárt Zoltán edző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.