Atlétika: Montenegróban edzőtáboroznak a titánok

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

titantcA szabadtéri szezon előtt edzőtáborba vonultak a Titán TC atlétái. A felkészülés helyszínéül – az elmúlt évekhez hasonlóan – ezúttal is a montenegrói Bar városa szolgál.

A két tréner, Eperjesi László és Menyhárt Zoltán összesen egy tucat atlétával utazott el, köztük tizenegy szegedi és egy budapesti versenyzővel. Közülük Takács Eliza, Hallósy Levente és Szelepcsényi Zsolt már május első hétvégéjén rajthoz áll, míg a többiekre pár nappal később a diákolimpia versenyei várnak. A szegedi kontingens futói a majálist már idehaza töltik. A csapattal tartott Montenegróba két dobóatléta, a márciusi fedettpályás világbajnokságon hatodik helyen végzett súlylökő, Márton Anita, illetve Bogdán Annabella gerelyhajító is. Ők a május elsejét is Barban töltik, hiszen a helyi, nyolc nemzetet felvonultató nemzetközi tornára hivatalosak. Ezt követően Márton Dohába utazik, hogy a Gyémántliga első idei megmérettetésén képviselje a magyar, azon belül is a titános színeket.

“Szakosztályunk folyamatosan várja azokat a diákokat és egyetemi hallgatókat, akik kedvet éreznek, hogy kipróbálják magukat az atlétika világában. Edzéseinket az Etelka sori Városi Stadionban tartjuk minden nap 15.30 és 19 óra között” – mondta el portálunknak Menyhárt Zoltán edző.

Előző sztori

Vagyonvédelem Szegedtől Ausztriáig – az NKE-n mutatták be az összefogást

Következő sztori

Kézilabda: a Füchse Berlinnel elődöntőzik a Pick Szeged