Közélet

Új ellátásokat is népszerűsített a kormányhivatal a toroson + FOTÓK

Új ellátásokat is népszerűsített a kormányhivatal a toroson + FOTÓK

2014. március 9., vasárnap
Új ellátásokat is népszerűsített a kormányhivatal a toroson + FOTÓK
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kihelyezett ügyfélfogadást tartott az V. Szegedi Toros Pálinkafesztiválon a Csongrád Megyei Kormányhivatal, ahol az új ellátási formákról is tájékoztatták az állampolgárokat.

„Harmadik éve vagyunk jelen a Toros Pálinkafesztiválon, a Széchenyi téren mindig más és más szolgáltatásokkal mutatkozunk be” – mondta el

Varga Mártától

, a kormányhivatal kommunikációs vezetője. Megtudtuk, többek között a gyed extra, a kivételes nyugdíjemelés és az egyszeri ápolási díj iránt érdeklődnek az állampolgárok. A tapasztalatok azt mutatják, fontos, hogy a hivatal jelen legyen egy-egy fesztiválon, hiszen sokkal közvetlenebb kapcsolatot lehet kialakítani az emberekkel, mint egy irodában. „A böllérnapon kínált finom ételekkel együtt egy olyan képet kaphatnak a kormányhivatalról az állampolgárok ilyenkor, amit egyébként nem. Láthatják, hogy ugyanolyan emberek vagyunk, mint ők, csak a mi dolgunk az, hogy őket kiszolgáljuk” – fogalmazott Varga Márta. A kihelyezett ügyfélszolgálaton

Csányi Viktor

, a hódmezővásárhelyi kormányablak munkatársa arról tájékoztatott, hogy a gyed extra mellett a gyessel kapcsolatban merült fel a legtöbb kérdés. „Idén januártól már lehet a gyes mellett is nyolc órás munkát vállalni, így azok, akik a gyermeknevelés miatt megszüntették munkaviszonyukat, ismét dolgozhatnak úgy, hogy ellátást is kapnak” – mondta el portálunknak. Hozzátette, a babakötvény iránt is többen érdeklődtek, de más jellegű kérdéssel vagy kéréssel is bátran fordulhattak hozzájuk az állampolgárok a fesztivál ideje alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.