Thürmer Szegeden: ne a külföldiek alá kössünk rakétát!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

thurmer_munkaspart01_iaAz emberek országszerte változást akarnak, melyet a Munkáspárt hozhat el nekik – ígérte Thürmer Gyula,a Munkáspárt elnöke szerda délelőtt Szegeden. A párt tíz százaléknyi GDP-t különítene el az oktatásra és az egészségügyre is, ingyenessé téve ezeket mindenki számára.

“Minden választókerületben állított jelöltet a Munkáspárt, Csongrád megyében is várjuk a szavazatokat: a 4-es választókerületében induló Surányi Vivien jelenleg főállású anya, de kertész szakmával rendelkezik. Mellette gyári munkások, pályakezdő fiatalok, nyugdíjasok és közmunkások is erősítik sorainkat – dolgozó emberek egytől egyig a párt jelöltjei, nincsenek közöttünk milliárdosok” – hangsúlyozta szerda délután a Klauzál téren Thürmer Gyula. A Munkáspárt elnöke a választások előtti országjáró útjának egyik állomásaként látogatott városunkba.

Ingyenes oktatást és egészségügyet

thurmer_munkaspart02_ia

Thürmer szerda délelőtt a makói piacon is megfordult, ahol az emberekkel beszélgetve azt szűrte le: mindenki változást akar, mert csalódott a rendszerváltást követő pártokban. Friss erőt szeretnének látni a parlamentben, amelyet a Munkáspárt elnöke szerint pártja hozhat el oda. Az ország jövőjét a magyar mezőgazdaság helyreállításában látna a párt. “A kereskedelmet a hazai vállalkozók kezében kell tartani, ne a külföldiek alá kössünk rakétát, hogy szárnyalhassanak” – hangsúlyozta a politikus. A Munkáspárt kiemelt figyelemmel kezelné az oktatást és az egészségügyet is, a GDP 10-10 százalékát fordítaná arra, hogy mindenki által hozzáférhetővé és ingyenessé tegye ezeket.

Előző sztori

A holokausztról tartanak nemzetközi diákvetélkedőt a Somogyi-könyvtárban

Következő sztori

Webáruházakat vert át a szentesi férfi