Elmondom

SZerinTEd? – Tövisháti Zsuzsa válaszol

SZerinTEd? – Tövisháti Zsuzsa válaszol

2014. március 5., szerda
SZerinTEd? – Tövisháti Zsuzsa válaszol
2_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Milyennek kell lennie egy modern nőnek?

Nőnapi körkérdésünkre

Tövisháti Zsuzsa

SZTE-s hallgató válaszolt: mint mondta, életében a legmeghatározóbb nőalak édesanyja, akire bármely körülmények között számíthat. Követendő példaként említette

Margaret Thatchert

, a „Vasladyt” is, aki kemény kezű határozott személyiségként tűnt ki a férfiak dominálta világban, és nagyon magasra jutott. Politikájával nem feltétlenül ért egyet, de felnéz rá, mint nőre.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A nemek felcserélődése gyakori téma a 21. században, ezzel nem ért egyet a hallgató: a nőknek előre kell lépniük, de nőként, a férfiknak is vannak bizonyos szerepei, melyet meg kell hagyni nekik. Fontos az emancipáció, de csak ésszerű mértékig - tette hozzá. Zsuzsa a Szegedi Tudományegyetem Környezettan szakának végzős hallgatója.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Fish! - Brains - Avicii - Armin van Buuren - Adele

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.