/

Szeged immáron selfie-nagyhatalom + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

SZS20140326_selfie_rekord_014És igen! Sikerült megdönteni az “egyszerreselfie”-rekordot. A szegediek kenterbe verték a fővárosiakat.

Szeged mától nem csak a napfény, hanem a selfie városa is. Az All In PartyRadio és Galicz Ádám közös rendezésében hirdetett Selfie FlasMob célja az volt, hogy megdöntsék a budapesti önfotózás-rekordot, s selfie-nagyhatalommá tegyék a várost – foglalta össze az esemény lényegét Molnár Balázs, a rádió műsorvezetője.

A rendezvény a dóm téren zajlott, ahol közel száz fiatal gyűlt össze a “nagy közös kattintgatás” erejéig. Az esemény kezdetét jelző kürtszótól kezdve mindenkinek tíz perc állt rendelkezésére, hogy akár csapatosan, akár egyénileg lőjön magáról/magukról egy-egy képet.

Nagy Eszter és Mukus Roxána hírportálunkon olvasták a felhívást, s mivel jó bulinak tartották, ezzel pecsételték meg a szerdai napot. Nekik nincs más dolguk, mint feltölteniük az Istagrammra, vagy a Facebookra a legjobban sikerült képeket, s ellátni a megfelelő hasthtagokkal, így: #szegedselfie #allinparty.

A legszerencsésebbek belépőjegyekkel és utalványokkal gazdagodnak.

További részeltekért keressétek az All In PartyRadio Facebook-oldalt.

no images were found

Előző sztori

Több mint ezerötszázan látogattak el az SZTE Tavaszi Állásbörzére + FOTÓK

Következő sztori

Lajtos Szandrát köszöntötte a sportbizottság