Közélet

Országjárásra indul a Fidesz-KDNP

Országjárásra indul a Fidesz-KDNP

2014. március 9., vasárnap
Országjárásra indul a Fidesz-KDNP

Országjárásra indulnak hétfőtől a Fidesz-KDNP politikusai: az áprilisi országgyűlési választásig hátralévő 28 napban több mint 300 eseményen, választási gyűlésen, lakossági fórumon vesznek részt - közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Nyitrai Zsolt

tájékoztatása szerint a pártszövetség csaknem száz politikusa indul országjárásra - köztük

Orbán Viktor

, a Fidesz elnöke, miniszterelnök, illetve tárcavezetők, elnökségi tagok -, hogy találkozzanak a választópolgárokkal. Elmondta azt is, hogy hétfőtől megújulnak a Fidesz-KDNP választási óriásplakátjai, amelyek négy témakörre fókuszálnak majd: a munkahelyek megvédésére és újak teremtésére, a nyugdíjak megvédésére, a rezsicsökkentés folytatására és a családbarát támogatási rendszer fenntartására. Minderre a kormánypárti jelöltek jelentenek garanciát - hangsúlyozta Nyitrai Zsolt. Emellett beszámolt arról, hogy eddig 2 millió 50 ezren támogatták aláírásukkal a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit. Ennyi ember mondta azt, hogy fontos neki a munkahelyteremtés, a nyugdíjak megvédése, a rezsicsökkentés és a családbarát támogatási rendszer folytatása, illetve mondott nemet "a Gyurcsány Ferenc vezette koalíció" visszatérésére - fogalmazott. Az aláírásgyűjtést folytatják, mert sokan jelezték, hogy még nem tudták aláírni a támogató ívet - mondta a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója, aki kérdésre válaszolva kijelentette, pártja a törvényeket betartva gyűjti az aláírásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.