Sport

Női futball: rangadóval kezdi itthon a rájátszást a SZAK

Női futball: rangadóval kezdi itthon a rájátszást a SZAK

2014. március 28., péntek
Női futball: rangadóval kezdi itthon a rájátszást a SZAK
feminaszak_08_szzs

Szombaton kora délután kezdi az alsóházi rájátszás mérkőzéseit a Szegedi AK, a patinás Femina ellen, amellyel már két hete is megmérkőztek Szalai Ágnesék.

A Szegedi AK legutóbb 7-0-s vereséget szenvedett az Astra elleni, tét nélküli találkozón egy héttel ezelőtt, most pedig már az alapszakaszt a 6. helyen záró alakulat az alsóházi rájátszás küzdelmeibe kapcsolódik be. Az ellenfél ismét az a Femina, amellyel két hete 1-1-es döntetlent játszott

Cserenkó Szabolcs

egysége. Horváth Hannáék az alapszakaszt az FTC vendégeként zárták, szintén 1-1-et játszva. A szegediek részéről ismét kilátásban lehet egy bravúros eredmény elérése, amivel egyúttal előrébb is lépnének az alsó ági tabellán, lévén a Feminának 12, a SZAK-nak 10 pontja van. Ugyanakkor egy esetleges vereség következtében akár egy hellyel visszább is csúszhatnak Zimányi Kovács Anikóék, ha a 8 pontos Újpest képes lesz győzni a sereghajtó, első számú kiesőjelölt Honvéd otthonában. A SZAK - Femina találkozót szombaton 13 órától rendezik a szegedi Felső Tisza parti stadionban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.