/

Mobiltelefonokat és csizmát loptak Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Őrizetbe vettek két tolvajt, egyikük mobiltelefonokat, a másikuk pedig csizmát lopott volna el – írja a police.hu.

Szeged egyik áruházának biztonsági szolgálata értesítette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2014. március 24-én 14 óra 40 perckor, mert egy férfit lopáson értek tetten. A megalapozott gyanú szerint a 25 éves O. Ferenc két darab mobiltelefont kísérelt meg eltulajdonítani oly módon, hogy a készülékeket bevitte az áruház próbafülkéjébe és az áruvédelmi etikett eltávolítása után ruházatába rejtve akart távozni a helyszínről. A gyanúsítottat a kiérkező rendőrök elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Egy órával később hasonló esemény miatt értesítették a Csongrád megyei rendőröket. Ezúttal egy csizmát eltulajdonító szegedi férfit fogtak el a biztonsági szolgálat munkatársai ugyanazon hipermarketben. A megalapozott gyanú szerint a 28 éves P. József egy pár férfi csizmával a kezében akarta elhagyni a vásárlóteret fizetés nélkül úgy, hogy a lábbeliket az áruvédelmi kapu felett emelte át.

O. Ferenc ellen lopás bűntette, míg P. József ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök elrendelték a két terhelt őrizetbe vételét.

Előző sztori

Egy kis “happyzés” Szegeden + VIDEÓ

Következő sztori

Képzés indul a nyelvvizsgával nem rendelkező diplomásoknak