Közélet

Márciustól kártyáznak a mórahalmi fürdőben

Márciustól kártyáznak a mórahalmi fürdőben

2014. március 3., hétfő
Márciustól kártyáznak a mórahalmi fürdőben
DSC06898

2014. március 3-án indult az Erzsébet Kártya elfogadása. Az első igénylő már reggel 9-kor meg is érkezett a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe. Sirkó Mihályné, nyugdíjas elmondta, hogy annyira szereti a mórahalmi vizet, hogy Szegedről inkább kiutazik városunkba. Hozzátette, hogy immár 5. éve rendszeres vendége a fürdőnek, és azért imádja, mert nagyon tiszta, a dolgozók kedvesek, aranyosak és szolgálatkészek.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány új pályázatot írt ki, az Erzsébet program segítségével, mely szerint a nyugdíjasok fürdőbelépő támogatást igényelhettek január 3-tól. Minden pályázó kapott egy Erzsébet Kártyát, amire fel van töltve a támogatásból származó, 20000 forintos összeg. Ezt a pénzösszeget 5000 forintos önerővel lehetett megkapni, és egész évben fel is lehet használni. A cél, hogy a nyugdíjasok olyan gyógyfürdő-szolgáltatásokat tudjanak igénybe venni, amelyekre nem telne, de az egészségük megőrzésében viszont fontos szerepet játszanak. Ehhez az összefogáshoz csatlakozott a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, amely nem csupán elfogadóhely biztosítással segíti az időseket, hanem egy egyedi akciós árat is kialakítottak. Így azok a nyugdíjasok, akik rendelkeznek az Erzsébet Kártyával, idén 1300 forintos belépő árat kell csupán fizessenek.

Farkas Gábor

, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vezetője úgy gondolja, hogy ez a 20000 forint nemcsak az idősek megélhetésén könnyít, hanem a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő igénybevételével az egészségi állapotuk, fizikumuk is javulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.