Sport

Labdarúgás: megműtötték Tóth Attila térdét

Labdarúgás: megműtötték Tóth Attila térdét

2014. március 13., csütörtök
Labdarúgás: megműtötték Tóth Attila térdét
tothattila_korhaz

Idén még nem láttuk labdába rúgni, s egy darabig még nem is fogjuk, Tóth Attilát, a Tisza Volán rutinos támadó középpályását, s az UTC futsalosát.

"A térdem már január óta rakoncátlankodott, akkor még azt hittem, ha kipihenem rendben lesz. Ám nem akart javulni, így alaposabban is megvizsgálták, s kiderült, hogy csúszóporc-szakadásom van, amit műteni kell. Szerda reggel megoperált a kiváló traumatológus-sebész,

Bánki László

, s csütörtök este, vagy péntek reggel már mehetek is haza. A varratokat 10 nap múlva veszik ki, előre láthatóan hat hét múlva már edzhetek, s reményeim szerint a szezon végén - bízom benne, akkor már bajnokok leszünk! - a nagypályán még be tudok szállni egy-két Volán-meccsbe. Az viszont biztos, hogy már biztosan nem futsalozom ebben az idényben" - közölte a SZEGEDma.hu-val az újklinikán fekvő

Tóth Attila

. A 34 éves labdarúgó a csapat vasárnapi, csongrádi mérkőzése kapcsán elárulta, ha nem lesz nagyon megerőltető, a csapattal tart az idegenbeli meccsre, hogy a helyszínen biztassa a fiúkat, akik közül többen is meglátogatták a kórházban. A népszerű "Toci" Csongrádon egyértelműen győzelmet vár, de egyébként is úgy véli, e mezőnyből kiemelkedik a Tisza Volán, s nem csak a Csongrád ellen, hanem összes ellenfelével szemben győznie kell, minden meccsén a csapatnak, ha valóra akarják váltani az áhított célt, azaz a bajnokság megnyerését, és az NB III-ba való visszatérést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.