Sport

Labdarúgás: kemény meccsen egyetlen gól döntött Újszegeden

Labdarúgás: kemény meccsen egyetlen gól döntött Újszegeden

2014. március 29., szombat
Labdarúgás: kemény meccsen egyetlen gól döntött Újszegeden
algyo_utc_mj 081

Egy küzdelmes, kimondottan kemény találkozón az UTC kihasznált egy védelmi megingást, és megverte az Algyőt.

A meccs főleg a küzdelemről szólt, sok helyzetet nemigen tudtak kidolgozni a csapatok, a pálya talaja sem épp a barátja a folyamatos játéknak. A veszélyes zsugák főként oldalról és pontrúgásokból érkeztek be a kapu elé. Meg kell jegyezni, hogy nem nagyon kímélték egymást a játékosok, gyakoriak voltak a kemény belépők. Érezhető volt némi hazai fölény, de erre a találkozóra szokták mondani, hogy döntetlenszagú vagy tipikusan egygólos derbi. Utóbbi igazolódott be, mikor a 79. percben egy felívelt labdára egyszerre startolt

Szűcs Marcell

kapus és

Szentes Bíró Tamás

, aki megelőzte a hálóőrt, és átfejelte felette a labdát. Góljával három pontot szerzett az UTC, mely egyrészt visszavágott az Algyőnek az őszi 1-0-s vereségért, másrészt az ugyancsak 50 pontos Mórahalommal együtt üldözheti tovább az éllovas Tisza Volánt (52). A 25 pontos Algyő tizedik a tabellán.

A megyei I. osztály 20. fordulójában:

UTC - Algyő 1-0 (0-0).

Újszeged, Kertész utca, 150 néző, vezette: Szeles Ádám (Kasza, Kovács).

UTC:

Tombácz - Hegyesi (Mészáros T. 70'), Mészáros Z., Bilic, Bálint, Szentes Bíró, Kazi, Dürgő, Gajdacsi, Balogh, Puhalák. Vezetőedző: Brinszky Adrián.

Algyő:

Szűcs M. - Szűcs K., Szélpál, Pénzváltó, Daróczi (Kiss 80'), Takács, Farkas, Sebők (Mohácsi 65'), Pataki (Podonyi 70'), Bogdán, Kohajda. Vezetőedző: Takács Zoltán.

Gólszerző:

Szentes Bíró T. (79') Brinszky Adrián:

"A mérkőzés remek fizikai felkészülésnek bizonyult, edzettre rúgattattuk magunkat."

Takács Zoltán:

"Egy döntetelenszagú mérkőzésen egy védelmi hibánkat kihasználva vitte el a 3 pontot az UTC. A szerencsésebb csapat nyert ma."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.