/

Kihelyezett TORmányhivatal az V. Szegedi Toros Pálinkafesztiválon

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

TORmanyhivatal20130302Új ellátási formákat népszerűsít és címvédésre készül a Kormányhivatal a hétvégi torosfesztiválon.

Harmadszor lesz jelen kihelyezett ügyfélszolgálattal a Kormányhivatal a hétvégi torosfesztiválon. A hivatal standjánál új, népszerű ellátási formákról adnak tájékoztatást a kormányablak ügyintézői és a Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv munkatársai. Elsősorban a gyed extráról, a kivételes nyugdíjemelésről és az ápolási díjról érdeklődőket várják, de egyéb, a kormányablakhoz tartozó ügykörökben is általános tájékoztatást adnak március 7-én, pénteken és március 8-án, szombaton délelőtt 10 órától délután 6 óráig.

A szombati böllérversenyre immár harmadszor nevezett a szervezet „TORmányhivatal” nevű csapata, akik ezúttal címvédésre készülnek, hiszen a tavalyi versenyt megnyerték. A csapatot erősíti B. Nagy László kormánymegbízott is, aki előbb a reggeli órákban, majd délben közreműködik a disznótoros paprikás elkészítésében.

Default thumbnail
Előző sztori

Mocsai Lajos aggódik a férfi kézilabda-válogatott jövője miatt

Következő sztori

Mintamenzákká alakulhatnak a közétkeztetés kifőzdéi? + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek