Kultúra

Kedvezményes hétvége március idusán a Móra-múzeumban

Kedvezményes hétvége március idusán a Móra-múzeumban

2014. március 11., kedd
Kedvezményes hétvége március idusán a Móra-múzeumban
jatszohaz_0315

Kedvezményesen látogatható a Móra Ferenc Múzeum és a Fekete ház a nemzeti ünnep alkalmából: március 15-én, szombaton az állandó kiállításokat ingyenesen, az időszaki tárlatokat pedig kedvezményesen nézhetik meg az érdeklődők. Emellett egész napos kézműveskedéssel és megemlékező kamaratárlattal is várják a látogatókat.

Kedvezményes időszaki tárlatok várnak mindenkit március 15-én, szombaton a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban: mindkét kiállítóhelyen 1000 forintba kerül majd a felnőtt, 500 forintba pedig a nyugdíjas és diák belépőjegy. Emellett az állandó kiállítások ingyenesek lesznek a nemzeti ünnepen. A Móra-múzeumban még látható a titkosíró párbajhősről,

Gárdonyi Gézáról

szóló kiállítás, ahol a látogatók korabeli ruhamásolatokba is beöltözhetnek. A múlt héten megnyílt „Móra mesebirodalma”, mely szintén tárt kapukkal várja az érdeklődő kicsiket és családjaikat. Mindezek mellett a Fekete házban a Kolostorok kincsei című régészeti tárlat és a Szeged huszadik századi múltját bemutató fotókiállítás is kedvezményesen tekinthető majd meg. Az ünnep nem telhet kézműveskedés nélkül: a Móra-múzeum játszóházában különleges kokárdát, zászlót készíthetnek a legkisebbek, továbbá egy megemlékező kamarakiállítással is várják az érdeklődőket március 15-én 10 és 18 óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.