Egészség

Astellas-díj: a szegedi Simonka Zsolt a Top 3-ban

Astellas-díj: a szegedi Simonka Zsolt a Top 3-ban

2014. március 14., péntek
Astellas-díj: a szegedi Simonka Zsolt a Top 3-ban
astellasdij_orvos

Hajrájába ért az Astellas-díj - Az év orvosa pályázat, amelynek Top 3-as listáján egy szegedi orvos, Simonka Zsolt is szerepel. Március 16-ig várják a voksokat!

Az Astellas-díj azokat illeti, akik kiemelkedő emberi és szakmai teljesítményükkel kivívják a páciensek és kollégáik elismerését. A jelöltek viszont nem csak egyszeri, katartikus pillanatok miatt érdemelhetik ki a nívós elismerést, hanem a betegekhez való folyamatos odafordulással, empátiájukkal és hivatásszeretetükkel tűnhetnek ki a többiek közül. A háziorvosok, kórházi orvosok vagy egyéb intézményben tevékenykedő gyógyítók a páciensektől kaphattak jelölést, akikre vasárnap estig várják a szavazatokat. A közönségszavazáson idén is kizárólag a zsűri által döntőbe juttatott történetek vehetnek részt, szavazatokat változatlanul a döntőbe került teljes mezőnyre lehetséges leadni március 16-án este 22 óráig.

A Csongrád megyei jelöltek teljes mezőnye itt olvasható!

Az Astellas-díj - Az év orvosa pályázat internetes szavazásának pillanatnyi állását a nyilvánosság idén is a már megszokott TOP-listákon keresztül követheti nyomon. A közönségszavazás eddigi időszaka alatt összesen 9469 érvényes szavazat érkezett. Október óta több szegedi orvos is felkerült az Astellas-esélyesek közé, a legjobb három között

Simonka Zsolt

, az SZTE Sebészeti Klinika tanársegéde is szerepel - valószínűleg közöttük dől majd el a megyei díj sorsa, de a sorrend vasárnapig még megváltozhat. Nem késő szavazni, támogassuk a szegedi gyógyítókat! További részletek az Astellas

weboldalán

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.