//

A Ferrari központjába is ellátogathatnak Szeged Szépei + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szegedszepe_mj071Saint Tropez luxusstrandjára és a Ferrari maranellói központjába is ellátogathatnak idén a Szeged Szépe döntősei. A legnívósabb vidéki szépségversenyre határon innen és túlról érkezett lányok jelentkezését is várják.

Idén hetedik alkalommal keresik Szeged Szépét: a régió legnagyobb szépségversenyére már várják a gyönyörű lányok jelentkezését, akik amellett, hogy kipróbálhatják magukat a modellszakmában, rengeteg élménnyel gazdagodhatnak az egész éves programsorozat alatt. Tengerparti fotózás, külföldi út és fesztiváldömping várja őket a verseny 2014-es évadában!

„Szeretnénk, ha a lányok élményekkel, szép emlékekkel gazdagodnának a szépségverseny ideje alatt, a programokat is úgy igazítjuk, hogy a kedvükre legyünk” – fogalmazott Gera Gábor, a rendezvény főszervezője. A verseny tavalyi résztvevői nem unatkozhattak: kilátogattak a Szegedi Ifjúsági Napokra és a Balaton Soundra, fotózkodhattak Zakynthos mesés szigetén és jótékonysági rendezvényeket népszerűsítettek. Decemberben Salzburgba, a Red Bull főhadiszállásra is ellátogattak a szépségek, ahol a cégóriás repülőit, versenyautóit tekinthették meg.

szegedszepe_plakat

A szépségverseny idén is színes programokat kínál a jelentkezőknek – fesztiválok, tengerparti fotózás és külföldi utak várják a szépségeket. A Red Bull-központ után idén egy másik Forma 1-es csapat, a Ferrari gyárába látogathatnak ki Maranellóba, ahol az összes eddigi versenyautójukat megcsodálhatják. Egy felejthetetlen utazás is vár rájuk Saint Tropez-be, melynek luxusstrandja, a Nikki Beach is megnyílik előttük (videó a cikkünk alján!), valamint a horvátországi Novalja tengerpartján fotózkodhatnak. Ahogy az eddigi években, úgy idén is a mellrák elleni küzdelem oldalán sorakoznak fel a szépségek, emellett jótékonysági rendezvényeken segíthetik a rászorulókat.

Ha tetszik a program, és szeretnél kipróbálni magad a legnagyobb vidéki szépségversenyen, jelentkezz te is! Nevezésedet az alábbi linken küldheted el, az aktualitásokról pedig a Szeged Szépe Facebook-oldalán olvashatsz!

Előző sztori

Vállalati önkéntesség a Talentum Alapítvánnyal karöltve + FOTÓK

Következő sztori

Új piacokra fókuszál a RITEK 2014-ben