Bulvár

Verekedés a József Attila sugárúton, szemtanúkat keres a rendőrség

Verekedés a József Attila sugárúton, szemtanúkat keres a rendőrség

2014. február 28., péntek
Verekedés a József Attila sugárúton, szemtanúkat keres a rendőrség

Nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott egy eddig ismeretlen tettes február 18-án a Budapesti körút és a József Attila sugárút kereszteződésénél. Szemtanúkat keres a rendőrség!

Súlyos testi sértés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a Szegedi Rendőrkapitányság 06010/971/2014. bü. számon - írja a police.hu. Egy közlekedési szituációt követően bántalmazott és okozott 8 napon túl gyógyuló sérülést egy eddig ismeretlen tettes egy autósnak 2014. február 18-án 16 óra 30 perc körüli időben Szegeden a Budapesti körút és a József Attila sugárút kereszteződésénél. A feljelentés szerint a gyanúsított kék, kékeszöld, vagy zöld színű Fiat Seicento járművével Hódmezővásárhely irányába hajtott el a bűncselekményt követően. A rendőrség kéri, hogy aki az esetnek szemtanúja volt, vagy a gyanúsítottról bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikén, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.