Újabb MSZP-s öngól az összefogásnak

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gratulálok az MSZP-nek! Míg a kicsik, a DK, a PM, a német megszállás szoborhelye előtt tüntetők, a paksi bizonytalanság kéményére magukat odaláncoló zöldek igyekeznek a 10 gólos hátrányból faragni, és ütni a fideszes lenyúlásos, antidemokratikus, orbánisztános kommunikációnak újabb és újabb erőt adni, addig havonta egyszer lép egyet a nagy mamlasz MSZP is, és rúg egy bődületes öngólt.


Atya világ! Én, ha tehetném egy hónapos fizetés nélküli szabit adnék a Fideszes kampánytanácsadóknak, semmi dolguk sincs ugyanis. Jó, ez nem akkora bénázás, mint a bajai videó, majd az azt követő törökös hazudozás, vagy a kifütyült Mesterházy, a “Gyurcsánnyal nem”, aztán a “Gyurcsánnyal mégis”. Nem, ez nem politikai tökön rúgás, hanem erkölcsi, a párt “tiszta kezek”, “lopásgátló”, “becsületesség”, “megújulás” szlogenjeit porba tipró hülyeség. Hiába erőlködnek az összefogás agitátorai a 10. éves szülinapját ünneplő Facebookon, mikor az adóbevallásával vagyonosodási mutyiba kerülő MSZP elnökhelyettese (!), Simon Gábor nem bír a feleségével, aki így kikotyog mindent annak a fránya sajtónak férje Ausztriában őrzött, s eltitkolt vagyonáról. Aztán már hiába rúgják ki Simont, az üzenet úgyis az: hé, emberek, itt aztán semmi nem változik, nem is fog, ezekkel pláne nem, ugyan az a tolvaj banda ez is! Persze attól még, hogy Simon Gábornak a Magyar Nemzet szerint 2003-ban 9 497 375, 2004-ben 6 256 800, 2005-ben 7 708 677, 2006-ban 7 615 266, 2007-ben 11 102 556 forint adóköteles jövedelemben részesült, lehet magyarázata arra, miből lett 770 ezer eurója. Az osztrák banknak úgy nyilatkozott, hogy egy cég és egy ingatlan eladásából lett ez a sok pénz, de miért nem nyilatkozott a parlamentnek is erről az aprócska összegről, ahogy az esküjéhez illik?

Default thumbnail
Előző sztori

Már hat új troli szállítja az utasokat Szegeden

Default thumbnail
Következő sztori

Trolipótlók közlekedtek a Diófánál történt baleset miatt

Legutóbbi hasonló cikkek