Vélemény

Újabb MSZP-s öngól az összefogásnak

Újabb MSZP-s öngól az összefogásnak

2014. február 4., kedd
Újabb MSZP-s öngól az összefogásnak

Gratulálok az MSZP-nek! Míg a kicsik, a DK, a PM, a német megszállás szoborhelye előtt tüntetők, a paksi bizonytalanság kéményére magukat odaláncoló zöldek igyekeznek a 10 gólos hátrányból faragni, és ütni a fideszes lenyúlásos, antidemokratikus, orbánisztános kommunikációnak újabb és újabb erőt adni, addig havonta egyszer lép egyet a nagy mamlasz MSZP is, és rúg egy bődületes öngólt.

Atya világ! Én, ha tehetném egy hónapos fizetés nélküli szabit adnék a Fideszes kampánytanácsadóknak, semmi dolguk sincs ugyanis. Jó, ez nem akkora bénázás, mint a bajai videó, majd az azt követő törökös hazudozás, vagy a kifütyült Mesterházy, a "Gyurcsánnyal nem", aztán a "Gyurcsánnyal mégis". Nem, ez nem politikai tökön rúgás, hanem erkölcsi, a párt "tiszta kezek", "lopásgátló", "becsületesség", "megújulás" szlogenjeit porba tipró hülyeség. Hiába erőlködnek az összefogás agitátorai a 10. éves szülinapját ünneplő Facebookon, mikor az adóbevallásával vagyonosodási mutyiba kerülő MSZP elnökhelyettese (!), Simon Gábor nem bír a feleségével, aki így

kikotyog mindent annak a fránya sajtónak

férje Ausztriában őrzött, s eltitkolt vagyonáról. Aztán már hiába rúgják ki Simont, az üzenet úgyis az: hé, emberek, itt aztán semmi nem változik, nem is fog, ezekkel pláne nem, ugyan az a tolvaj banda ez is! Persze attól még, hogy Simon Gábornak a Magyar Nemzet szerint 2003-ban 9 497 375, 2004-ben 6 256 800, 2005-ben 7 708 677, 2006-ban 7 615 266, 2007-ben 11 102 556 forint adóköteles jövedelemben részesült, lehet magyarázata arra, miből lett 770 ezer eurója. Az osztrák banknak úgy nyilatkozott, hogy egy cég és egy ingatlan eladásából lett ez a sok pénz, de miért nem nyilatkozott a parlamentnek is erről az aprócska összegről, ahogy az esküjéhez illik?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.